Hoppa till sidans innehåll

Vi är i Gränby i helgen

2018-08-30 16:45
Gränbystaden, fredag em och lördag
  • Uppdaterad: 2018-08-30 17:11

På fredag sista augusti 16.00 utses Månadens Idrottstjärna i Uppsala, som är ett samarbete mellan UNT, Gränbystaden och Uppsala Bilgalleri. Vi är en av flera idrottsföreningar i Uppland som är partner. På fredag står valet mellan lerduveskytten Viktoria Larsson, fotbollspelaren Robert Åhman Persson och friidrottaren Armand Duplantis. Vi kan vara stolta över att ha sett såväl Christy Bacon som Ashleigh Brown som tidigare vinnare.

I samband med prisutdelningen och under lördagen kommer vi att finnas på plats i Gränbystaden. Då har du chans att prata/mingla med våra spelare och andra företrädare för föreningen och prova på att lägga bollen i en basketkorg.

På lördag kör vi en basketquiz mellan 12.00-15.00, som handlar om basketboll som sport, speciellt med anknytning till Uppsala. Når du ett godkänt resultat vinner du fribiljetter till valfri hemmamatch. Får du alla rätt på de sex frågorna belönas du ytterligare. Du behöver inte vara basketnörd för att få alla rätt. Har du följt oss här på hemsidan samt har ett någorlunda begrepp om vissa termer inom sporten kommer det att bli lekande lätt. Om inte annat kan det väl vara kul att testa dina basketkunskaper. Ingen blir underkänd. Basket är kul, som vi säger i Uppsala Basket.

Välkommen att träffa oss och testa dina basketkunskaper.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram   Twitter 

Grasroten 

bjerking

 

 

    

 

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: se under Kontakt
E-post: This is a mailto link

Se all info