Hoppa till sidans innehåll

ROSA OKTOBER

21 OKT 2020 17:39
  • Uppdaterad: 21 OKT 2020 17:39

Svenska Basketligan dam kommer under oktober månad att driva insamlingskampanjen ROSA OKTOBER till förmån för ROSA BANDET och Bröstcancerförbundet. Syftet är att bygga varumärket ”Svenska Basketligan dam” genom att genomföra och kommunicera ett nationellt välgörenhetsprojekt i linje med föreningens värdeord. Under ROSA OKTOBER sker informationsinsatser för att sätta fokus på bröstcancer, öka medvetenheten och kunskapen om sjukdomen samt samla in pengar till forskning och till stöd för verksamhet för bröstcancerbehandlade till förmån för den svenska delen av kampanjen ROSA BANDET, vilket är en internationell rörelse.

Alla pengar som samlas in genom våra aktiviteter för ROSA OKTOBER kommer oavkortat att sättas in på Bröstcancerföreningen, Uppsala läns konto. Eftersom vi i rådande Coronatider inte kan ordna några särskilda aktiviteter i samband med vår hemmamatch mot IK Eos lördag den 24:e oktober har vi i stället valt att anordna en auktion på Tradera till förmån för Kungsängsliljan. Mer information kommer.

Du kan naturligtvis också stödja vår medverkan i ROSA OKTOBER genom att sätta in valfritt belopp på vårt swishkonto 123-574 95 85 eller vårt bg-konto 141-9857. Märk insättningen med Rosa Oktober så att vi vet vad beloppet avser.

TACK för din medverkan

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info