Hoppa till sidans innehåll

Brev från vår ordförande

30 MAR 2021 13:28
Hälsningar från vår ordförande Göran Lind
  • Uppdaterad: 30 MAR 2021 13:28

Hej alla våra ledare, coacher, funktionärer, spelare och alla andra som gjort säsongen 2020-2021 möjlig.

Vi har länge levt och lever fortfarande i en värld, som är annorlunda än allt vi är vana vid. Vårt lag har genomfört en säsong som präglats av den pandemi som drabbat världen. Många i truppen har smittats, några har varit lindrigt drabbade, andra mer allvarligt och långvarigt. Matcher har skjutits upp och spelprogrammet har, under delar av säsongen, varit mycket komprimerat, medan det under andra perioder varit speluppehåll. Saknaden av publik har självklart också påverkat hela inramningen av matcherna. Trots alla dessa svårigheter har ni alla jobbat på mot ett gemensamt mål – att nå så bra resultat som möjligt. Under rådande omständigheter känner vi i styrelsen respekt över den prestation det innebär att ni tagit hela vägen till slutspel.

Även om säsongen nu tog slut ska ni alla känna stolthet över det ni presterat och jag hoppas ni känner glädje över kvartsfinalplatsen även om det blev de sista matcherna för året. Nu blickar vi framåt mot nästa säsong och hoppas att den blir smittfri, med matcher inför publik och goda resultat för laget.

Styrelsen kommer redan under våren att diskutera förutsättningarna för nästa år. Vår uppgift är att skapa så goda förutsättningar som möjligt, för att vi ska nå sportsliga framgångar, men det är så många fler som sedan gör jobbet, som ser till att lokaler och resor bokas, att det finns bemanning i sekretariatet och kiosker, att träningarna genomförs på ett kvalificerat och målinriktat sätt och inte minst att ni spelare finner glädje i att representera klubben.

Tack alla ni som gjort säsongen 2020-21 till vad den blev. Nu blickar vi tillsammans fram mot nästa säsong.

Styrelsen i Uppsala Basket Dam genom

Göran Lind
ordförande

Skribent: Göran Lind

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info