Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Carlstedt @dcfoto.sport

Coach Mady förlänger

30 MAR 2020 13:42
i samarbete med ungdomsföreningen
  • Skapad: 30 MAR 2020 13:42

I veckan har Uppsala basket dam och Mady Mahdy kommit överens om en förlängning över nästa säsong 2020/21.

Den gångna säsongen blev inte riktigt som det var tänkt utan kantades av olyckliga skador på nyckelspelare, vilket påverkade laget negativt, och det uppsatta målet att nå slutspelsplats infriades inte.

Nu blickar vi framåt och Mady Mahdy får fortsatt förtroende som head coach. Jobbet att bygga ett hållbart lag inleds den kommande veckan.

Mady Mahdy kommer också att jobba i Uppsala basket ungdom. Förutom att fortsätta som projektledare för det gemensamma CSR-projektet Gameplan, där dam- och herrspelare är engagerade som förebilder i skolor i utsatta områden, ska Mady Mahdy förstärka den operativa organisationen runt den växande ungdomsverksamheten.

Coach Mady kommentar inför kommande säsong:

"Jag vill börja med att säga att jag är tacksam att jag fått fortsatt förtroende av organisationen att vara coach för damlaget. Det ska bli kul att fortsätta bygga vidare på filosofin kring basketen och förhoppningsvis har vi gett vår stomme tillräckligt med kunskap och erfarenhet under gångna säsongen som vi kan använda till nästa säsong med ytterligare kompletteringar av spelare utifrån. För vi vill byggare vidare på de svenska spelare vi haft i år. Nu när vi har gott om tid att forma och bygga laget ser jag inget annat att vi ska kunna sätta målet att vi ska nå slutspel nästa säsong och förberedelserna är redan igång. Jag tycker vi hade riktigt bra stöd av Uppsala publiken som dök upp på våra matcher denna säsong, och vi hoppas vi får fortsatt stöd även kommande säsong för att visa att vi även spelar för dem."

Välkommen tillbaka coach Mady!

 

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info