Hoppa till sidans innehåll

En första hälsning från ordföranden

11 DEC 2020 16:48
Vår nyvalde ordförande Göran Lind skickar en första hälsning.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2020 16:48

En första hälsning från ordförande

I måndags, den 7 december, blev jag vid ett extra föreningsmöte, vald till ordförande i Uppsala Basket Dam. Det ska bli både roligt, spännande och stimulerande att få delta i den fortsatta utvecklingen av klubben. Vem jag är framgår av den presentation som publicerades tidigare i veckan, men att läsa en kort notis säger väl inte så mycket. Det naturliga vore att jag så fort som möjligt såg till att få träffa så många som möjligt av er – spelare, ledare, coacher och andra funktionärer. Tyvärr befinner vi oss ju i en situation som för närvarande omöjliggör det. I styrelsen kommer vi att diskutera hur vi lämpligen ska presentera oss för er alla, som gör att klubben är vad den är.

Då jag är helt ny i styrelsen kommer jag under den första tiden att försöka skaffa mig en så god bild som möjligt av organisation, ekonomi, sportsliga förutsättningar med mera så någon programförklaring kommer inte att bli aktuell för dagen. Redan nu kan jag dock konstatera att det finns mycket värdefullt att bygga på – en engagerad styrelse, ett bra lag, samarbete med Uppsala Basket Ungdom (inkl. herr) kring Gameplan, sponsring med mera. Jag förstår också att ekonomin satt gränser för hur stor administration man kan bygga. Jag tror att focus den närmaste tiden kommer att ligga på frågor som just det. Hur vill vi att vår organisation ska se ut och hur finansierar vi det.

Jag tycker också det är viktigt att styrelsen inte isolerar sig från resten av organisationen, vilket jag inte heller tror är fallet. Vi ska vara transparanta i vårt arbete och vara lyhörda för åsikter och synpunkter men kan samtidigt inte tillfredsställa allas önskemål. Långsiktighet i arbetet kommer att vara ett viktigt ledord. Vi ska också drivas av respekt för alla människors lika värde och verka för jämställdhet oavsett kön, religion eller hudfärg.

Min ambition är att vara tillgänglig för alla i klubben men som sagt, just nu är det svårt med fysiska möten. Mina kontaktuppgifter finner du på hemsidan. Jag kan inte svara på så mycket ännu och kommer definitivt inte att utfärda några löften men synpunkter tar jag alltid emot.

Med dessa ord vill jag tillönska alla i klubben en god jul och ett gott nytt år. Fira med förstånd och avstånd så blickar vi fram mot ett framgångsrikt 2021.

Uppsala den 11 december 2020
Göran Lind

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info