Hoppa till sidans innehåll
Foto: Harald Weidinger/Harres Photography

Framåtblick och TACK

12 MAJ 2021 18:17
  • Skapad: 12 MAJ 2021 18:17

Säsongen 2020/2021 är nu avslutad. Vi nådde målet att ta oss till slutspel. Det får vi vara nöjda med, även om vi önskat oss en bättre tabellplacering och ett enklare motstånd i kvartsfinalserien än seriesegrarna Alvik Basket. Vi var bara en seger från att den efterstävade sjätteplatsen.

Nu kommer normalt en intensiv period för oss med att bygga nästa säsongs lag, sociala projekt, basketläger, 3x3-basket och annat, mycket beroende av hur restriktionerna i samhället blir. Första stenen i lagbygget är redan lagd i och med förlängningen med coach Mady Mahdy. Självklart kommer vi att informera om vad som sker, både i fråga om lagbygge och vår kommande verksamhet. Vi kommer stegvis att växla över till en ny hemsida och nya sociala medier, gemensamma för Uppsala Basket. Tills vidare hittar du allt om den gångna säsongen där du är van att hitta oss.

På vår gamla Facebook-sida kommer vi att sammanfatta säsongen för varje lagmedlem tillsammans med flashiga bilder. Först ut är coach Mady med sin syn på säsongen som gått. Det finns all anledning att följa oss trots att tävlingssäsongen är avslutad.

Vi vill rikta ett stort TACK till er alla som gjort det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet den här säsongen trots den pandemi som drabbat oss. Det blev en mycket annorlunda basketsäsong 2020/21 starkt präglad av coronavirusets härjningar. Visserligen kunde vi bedriva elitverksamheten med spel i svenska basketligan (SBL), men vi fick spela i det närmaste helt utan publik. Trots alla förebyggande åtgärder drabbades vi ändå av covid-19 sjukdomen i truppen. Spelare insjuknade, matcher flyttades, träningar ställdes in och spelprogrammet blev orytmiskt. Vi spelade t.ex. fem matcher på tio dagar i slutet av februari.

Tack till er som sponsrat oss med stora som små medel. Tack till våra bidragsgivare som stöttar våra sociala projekt. Tack till er som bytt varor och tjänster (s.k. barter) med oss.

Tack också till er som valt att bli medlemmar i supporterklubben, stödmedlemmar eller köpt säsongskort. Tack till dig som stöttade oss i samband med gratismatchen. Tack till dig som valt att stötta oss genom att ange oss som förmånstagare i Svenska Spel (Gräsroten), Bingo Lotto eller som månadssupporter genom SolidSport. Tack till dig som köpt soffbiljetter och swishat pengar till oss utan en egentlig motprestation. Tack till dig som stöttat oss genom att köpa profilkläder.

Tack till dig som stöttat laget med idogt ideellt arbete. Tack till dig som hjälpt till kring laget så att spelarna bara kunnat koncentrera sig på basketsporten. Tack till dig som följt våra matcher via webben och i förkommande fall SVT. Tack till dig som följer oss på hemsidan och i sociala medier.

Tack till laget, som efter bästa förmåga, gett oss som älskar sporten, många glädjestunder och spännande upplevelser under säsongen.

Ingen nämnd men heller ingen glömd. Möjligheterna att stötta oss efter förmåga är många. Ditt bidrag hjälper oss att bjuda på rafflande basketupplevelser på högsta nivå samt att genom våra sociala projekt bidra till ett bättre Uppsala. TACK ALLA.

Slutligen vill vi önska er alla en fantastisk fortsättning på våren och en skön sommar. Håll er krya och friska, håll i, håll ut, håll avstånd, vaccinera er och följ folkhälsomyndighetens råd så ses vi förhoppningsvis i hallarna igen i höst.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking Logotyp Svart RGB.png

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info