Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sallén

Gameplan+Wallenstam=SANT

10 DEC 2020 09:15
  • Skapad: 10 DEC 2020 09:15

Wallenstam har valt att stödja vårt gemensamma projekt Gameplan. Samarbetet syftar till att främja barn och ungdomars välmående genom fler rörelsebaserade aktiviteter i skolorna och närområdet.

– Vi är glada att nu kunna inleda samarbetet med Uppsala Basket och deras fina CSR satsning ”Gameplan”. Uppsala Basket har sin hemmaplan i Rosendal där vi under de senaste åren har byggt flera nya hyresrättshus och genom Gameplan inkluderar de hela Uppsala genom att ordna idrottsaktiviteter i anslutning till skolan i många områden, säger Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

– Med Wallenstams engagemang kan vi fortsätta engagera fler barn och ungdomar i fysisk aktivitet samt erbjuda våra seniorspelare möjligheten att vara goda förebilder för unga, säger projektledaren Mady Mahdy.

Socialt engagemang är centralt inom föreningen som vill göra Uppsala till en bättre stad för alla. Det gör man genom att använda basketen till att öka jämställdhet och integration, skapa nya band mellan människor och samtidigt förbättra folkhälsan.

Du kan läsa mer om Wallenstam på deras hemsida som du hittar här.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info