Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Carlstedt @dcfoto.sport/Montage Uppsala Basket

GOTT NYTT ÅR

01 JAN 2021 17:07
  • Uppdaterad: 01 JAN 2021 17:07

När vi nu ringt ut det gamla, annorlunda året 2020 och kommit en bit in på det nya 2021, vill vi först av allt önska er alla ett Gott Nytt År.

Basketåret 2020 kom att präglas av coronaviruset. Förra säsongen avslutades innan grundserien färdigspelades. Innevarande säsong kunde starta enligt plan, men med begränsat antal åskådare. Året slutade med uppskjutna matcher och stängda hallar.

Vi fick ställa in en massa roliga event, som våra 3x3-turneringar, samarrangemanget av Final Four för herrettan och EM-kvalmatchen mot Israel (som ju i stället spelades i bubblan på Kreta). Vi var tvungna att pausa Open Basketball och ställa in miniorbasketsatsningen. Tråkigt nog, nu när vi under hösten spelat så bra och underhållande basket, kunde vi inte heller tillåta vår trogna, entusiastiska och stöttande publik att se matcherna live. Tråkigast av allt är kanske ändå att så många av våra planerade aktiviteter för Uppsalas unga fick ställas in.

Vi vill också passa på att rikta ett stort TACK till er alla som gjort det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet 2020. Tack till er som sponsrat oss med stora som små medel och ni som bytt varor och tjänster med oss. Tack till dig som stöttar laget med idogt ideellt arbete. Tack till dig som följer oss på hemsidan, i sociala medier och i hallarna. Tack till laget, som efter bästa förmåga, gett oss som älskar sporten, många glädjestunder och spännande upplevelser under året. Ingen nämnd men heller ingen glömd. TACK ALLA.

Nu ser vi framåt. Med den påbörjade vaccineringen kan spridningen av coronaviruset minskas och livet och basketen kan på sikt börja återgå till det normala. Till dess var rädd om dig - håll i, håll ut och håll avstånd. Med det önskar vi också en god fortsättning på det nya året som precis är i sin linda.

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info