Hoppa till sidans innehåll
Foto: Thomas Lönnström

Inför träningsmatchen mot Södertälje

12 SEP 2020 14:33
Söndag 13:e september kl. 14:00, Upplands Bilforum USIF Arena
  • Skapad: 12 SEP 2020 14:33

På söndag 13:e september kl. 14:00 möter vi Södertälje BBBK i säsongens andra träningsmatch, nu på hemmaplan, Upplands Bilforum USIF Arena. Samma Södertälje som vi möter i premiären av svenska basketligan 3:e oktober i samma arena.

Tyvärr kan vi i rådande pandemitider inte ta emot någon publik. Vi kommer heller inte att sända matchen på webben. Däremot kommer vi naturligtvis att redovisa resultat och poänggörare på sedvanligt sätt efter matchen.

Södertälje tippas, utifrån nu kända lagsammansättningar, av en panel dambasketförståsigpåare i en krönika av Tapio Joulamo hamna på plats 6-8 kommande säsong. Förmodligen får vi inte se några importsspelare i hallen på söndag. Annars så tippas nya kanadensiskan Cassandra Brown, av nämnda panel, aspirera på skytteligatiteln. Bland svenska nyförvärv hos motståndarlaget märks Matilda Claesson, som återvänder efter två år i Tyskland och Amanda Kantzy, som ansluter från collegespel i Albany Great Danes.

Vi har heller inte vår amerikanska Kristina King på plats i Sverige än, men laget består av ett antal hungriga, energiska tjejer som blir mer och mer samspelta ju fler träningar vi får.

GO RED UPPSALA!

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info