Hoppa till sidans innehåll
Foto: Daniel Carlstedt @dcfoto.sport

Mady Mahdy klar för en till säsong

11 MAJ 2021 16:32
  • Uppdaterad: 11 MAJ 2021 16:32

Uppsala Basket har kommit överens med Mady Mahdy om en förlängning av kontraktet över nästa säsong. Det innebär att Mady fortsätter som headcoach i vårt damligalag och projektledare för det gemensamma CSR-projektet Gameplan, där dam- och herrspelare är engagerade som förebilder i skolor i utsatta områden samt att i rollen som sportchef förstärka den operativa organisationen runt den växande ungdomsverksamheten.

Att Mady nu inleder sin tredje säsong med Uppsala Basket glädjer oss mycket. Att vi träffat rätt med coach Mady bekräftas också av förbundets (SBBF) utmärkelser där Mady röstades fram som ligan tredje bäste coach den gångna säsongen efter Dolphins Kevin Taylor-Lundgren och serievinnande Alviks Fotios Ioannidis.

Säsongen 2020/2021 blev en mycket annorlunda basketsäsong starkt präglad av den i samhället rådande pandemin. Visserligen kunde vi bedriva elitverksamheten med spel i svenska basketligan (SBL), men vi fick spela i det närmaste helt utan publik. Trots alla förebyggande åtgärder drabbades vi av covid-19 sjukdomen i truppen. Spelare blev sjuka, matcher flyttades, träningar ställdes in och spelprogrammet blev orytmiskt. Ändå kunde vi under Madys ledning infria säsongens mål – att nå slutspelet.

Nu blickar vi framåt och med coach Mady Mahdy vid rodret kan vi nu börja bygget av nästa säsongs ligalag.

Läs mer om Madys förväntningar inför kommande säsong på vår nya facebook-sida, som du hittar här.

Välkommen tillbaka coach Mady!

Skribent: Christer Hagberg

Följ oss på sociala medier

Facebook   Instagram     

Bjerking_org.jpg

    

  

 

 

Postadress:
KFUM Uppsala Basket Dam - Basket
Torgny Segerstedts allé 2
75644 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@uppsalabasket.s...

Se all info