Hoppa till sidans innehåll

Turnering varje tisdag


Varje tisdagkväll 18:00 på Parkskolan med start 20 juni.


Denna serie är öppen till alla - unga som gamla, licensierade som nybörjare - det är charmen med detta! Man kan komma med sina kompisar, eller helt själv - oavsett så blir man ihoplottad med en ny person inför varje set som spelas.

Det kostar 20 kr för medlemmar, övriga betalar 40:-. Alla är välkomna att delta i deltavlingarna och det behövs ingen föranmälan! Det är bara att dyka upp och det enda man behöver ta med är gott humör! Vi bjuder på saft och korv!

Tävlingsformen är Timebeach vilket innebär att du inför varje match lottas med en partner som spelas på tid. Serien spelas i mixed-form så långt möjligt.

Om du är medlem i Östersund Volley kan du samla poäng från varje tävling som du sedan tar med dig i fortsättningen av serien. Du får poäng för deltagande och varje vunnet set. 

Resultatlistan publiceras på hemsidan och Facebooksidan (obs, enbart för medlemmar). Serien avslutas i slutet av sommaren där vi korar en dam- och en herrvinnare. Kom ihåg att bara en Östersund Volley-medlem kan bli Serievinnare så bli medlem redan från början!

Är du i Uppsala så kolla in vår inspiration!
http://www.fyrisbeach.se/serie-a/

Uppdaterad: 14 AUG 2017 13:13

Postadress:
KFUM Volleyboll Östersund - Volleyboll
c/o Daniel Anundgård, Vråkvägen 16
83166 Östersund

Kontakt:
Tel: 0735133834
E-post: This is a mailto link

Se all info