Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget deltog i Uppsala Cup


I helgen deltog Östersund Volleybollklubb i Uppsala cup på Fyrishov i Uppsala. Den
årliga försäsongsturneringen är ett utmärkt tillfälle att komma igång med matchspel innan seriespelen drar igång på allvar. I cupens högsta division deltog förutom Östersund även hemmalagen Teknikum och Uppsala volleybollsällskap (UVBS), samt Säter, Västerås och Åländska laget Jomala. Lagen möttes i en rak serie där alla mötte alla i matcher om två set. Det bjöds på tufft motstånd, då flera
av motståndarlagen har som målsättning att ta en plats i allsvenskan. Resultatmässigt fick Östersund endast med sig två vunna set men är nöjda med att ha stått emot bra i de flesta matcherna.

Spelande coach Christoffer Bertilsson säger: ”Jag tycker vi ska vara väldigt nöjda med vår insats under helgen. Vi mötte många väldigt bra lag och trots att det endast är början av säsongen har vi ett jämnt och stabilt spel. Det är roligt att se att vi kan mäta oss med lagen i söder! Den kommande säsongen ser ljus ut för oss, med många nya lovande spelare. Lyckas vi bara undvika skador har vi goda chanser att vinna Norrlandsserien för tredje året i rad!

Anfall av Olof Alexandersson
Anfall av Olof Alexandersson 2
Anfall av Olof Alexandersson 3
Anfall Danne
Anfall Danne 2
Anfall Mackan
Anfall Mackan 2
Anfall Nippe
Block av Daniel Anundgård och Niclas Svedling
Försvar
Försvar 2
Krille pass
Mackan Joel
Mottag Mackan
Nippe
Nippe når högst
Timeout
Timeout 2
Vid nät
Vid nät 2
Vid nät 3Postadress:
KFUM Volleyboll Östersund - Volleyboll
c/o Daniel Anundgård, Vråkvägen 16
83166 Östersund

Kontakt:
Tel: 0735133834
E-post: This is a mailto link

Se all info