Hoppa till sidans innehåll

Vinterpark Snowvolley Festival


Lördagen den 15:e februari fyller Östersund Volley vinterparken men en massa volleybollaktiviteter. En riktigt volleybollfest, eller som vi kallar det vintertid, Snowvolley!
Festivalen kan ses som en härlig kickoff till Snowvolley-SM som går av stapeln lördagen efter den 22:a februari på Stortorget när Sveriges elit är på plats.
Växer lavinartat
Snowvolley växer lavinartat och har på några år utvecklats från en liten avknoppning av beachvolley till en officiell gren antagen av både Europeiska Volleybollförbundet (CEV) och Internationella Volleybollförbundet (FIVB). Idag finns både en världstour samt internationella mästerskap som EM och VM. 

Prova på Snowvolley
Under hela dagen är alla varmt välkommen att spela/träna med oss. Kom och grilla, häng, spela och ha trevligt med oss i Östersund Volley mellan 10:00 och 16:00.

Kidsvolley
Kidsvolley är en mycket populär variant för de allra yngsta. Vi spelar, leker och har kul med boll som tema. Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor i åldern 6-8. De börjar i level 0 som sedan levlas upp beroende på hur långt barnen har kommit i träning och utveckling.
Mellan 12:00 – 13:00 kommer vi spela extra mycket kidsvolley. Häng med!

Snowvolleyturnering
För er som verkligen vill testa Snowvolley fullt ut spelas en turnering under dagen. Föranmälan krävs för ett spelschema skapas. Lagen består av 3 spelare på plan, (obegränsat med byten).
Lagen spelar och dömer varandra. Vi kommer gå igenom reglerna innan så alla kan verkligen vara med!

Fina priser både till segrarna och via lotten. Bl.a. 1000kr lottas ut!

Anmälan görs via mail till This is a mailto link med följande info: Lagnamn, kontaktperson, mail och telefonnummer. Sista anmälningsdag onsdag 12/2. Begränsat antal lag kan vara med, först till kvarn anpassas.
Anmälan är godkänd när anmälningsavgiften på 50kr är inbetald via swish till 123 513 8631.

Kontakt Daniel Anundgård, 073-5133834, This is a mailto link

Uppdaterad: 22 JAN 2020 11:13 Skribent: Daniel Anundgård
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KFUM Volleyboll Östersund - Volleyboll
c/o Daniel Anundgård, Vråkvägen 16
83166 Östersund

Kontakt:
Tel: 0735133834
E-post: This is a mailto link

Se all info