Hoppa till sidans innehåll

Mixeddojjan


Vårmixen 28 maj 2011

7 lag samlades för att igen göra upp om den eftertraktade mixeddojan. Tyvärr kunde inte Ventilationsteknik försvara titeln när de hade många lagmedlemmar på annan ort.
2 grupper gjorde upp i gruppspel och därefter stod Momma och Hopkoket på varsin sida i semifinal 1. Momma visade att rutin är bättre än ett hopplock och vann med 2-0. Andra semifinalen mellan Men vart är Marco? och Nötmix skrevs också till 2-0.
Pris om 3:e priset var nog den jämnaste matchen för dagen. Hopkoket börjde spela stabilt och genom få egna misstag tog de hem första set. Nötmix ville annorlunda och skärpte till sitt spel och vann andra set och matchen fick sitt avgörande set. Lagen följdes åt poäng för poäng och Hopkoket fick chansen på första matchbollen vid 14-13. Nötmix utjämnade med en bra serve och sedan två mycket långa bollar som gick Nötmixens väg som vann med 2-1 (22-25, 25-19, 16-14)
Finalen mellan Men vart är Marco? och Momma började direkt i högsta tempo med hårda anfall från speciallt Andreou och Nippe. Lagen tar tillbaka sin sideout så lagen följs åt till 18 lika. Då kliver Chrille bak till servelinjen i Men vart är Marco och säger "serveess där". Efter 7 pressade servar där många var direkt poänggivande vinner Men vart är Marco? första setet. I andra setet kommer inte alls Momma upp i sin normala form och även det går till Men vart är Marco? betydligt snabbare. Men vart är Marco? kan stolt lyfta Mixedojjan och skrika ut sitt segervrål utan ett förlorat set.

Bättersia som började med att besegra Momma i gruppen men därefter förlora två set till Nötmix hamnade därför snopet i B-slutspelet. Där visade de dock att onsdagsträningarna ger valuta och besegrade H1 och Luffarna och knep därför 5:e placeringen. H1 som för dagen plockade lite rankingpoäng vann två matcher mot Luffarna, både i gruppen och slutspelet plockade hem 6:e platsen. (Luffarna var dock laget som pressade Men vart är Marco? hårdast med 23-23)

Men jobbigaste på dagen var nog den gemensamma Zumbauppvärmningen. För att minska riksen för stukade fötter efter en dålig uppvärmning hade Erica bjudits in för Zumbadans. Även fast vi trodde hon aldrig skulle sluta tror vi alla uppskattade det, stort tack för det Erica!
Tyvärr kunde vi inte helt avböja stukade fötter när Luffarna åkte på en mindre skada sista matchen.

Resultat:

1) Men vart är Marco?

2) Momma

3) Nötmix

4) Hopkoket

5) Bättersia

6) H1

7) Luffarna

Se bilder från dagen

 

Höstmixen 23 oktober 2010

Aldrig för har två lag haft få svårt att avgöra vem som lyfter upp mixeddojjan. Momma besegrade Ventilationsteknik i gruppen med 2-1. Men i finalen tog Ventinationsteknik revansch och vann till slut med 22-20 även där i avgörande set.

 

Final: Ventinationsteknik - Momma 2-1 (25-20, 24-26, 22-20)


Resultat:

1) Ventilationsteknik
2) Momma
3) Bättersida
4) H1

Få bilder togs under turneringen. Har du bilder du vill dela med dig så maila dem till This is a mailto link

 

Uppdaterad: 06 NOV 2016 19:49

Postadress:
KFUM Volleyboll Östersund - Volleyboll
c/o Daniel Anundgård, Vråkvägen 16
83166 Östersund

Kontakt:
Tel: 0735133834
E-post: This is a mailto link

Se all info