Hoppa till sidans innehåll

Förbundsinformation 4/2009


(hemsida www.kfuk-kfum.se – klicka på IDROTT uppe i vänstra hörnet)

• Förbundsmötet (FM) = ”årsmötet” 2009 Protokoll och en kanske roligare läsning om FM ligger på hemsidan. Borlänge KFUM med Bosse Nyman i spetsen gjorde ett kanonfint arbete så att allt flöt på bra under hela mötet!

• FM 2010 äger rum i Trollhättan ”samma helg” som i år = 17-18 april.
Boka in datumet redan nu!

• Handlingar som skall skickas till förbundet
All information om vilka handlingar samt information om dessa fanns med i Förbundsinformation 3/2008 (finns på hemsidan). Vi ber de föreningar – relativt få nu - som inte har lämnat alla handlingar att omgående göra detta. Det lönar sig på många sätt – bla bidrag för själva jobbet – 10 kr per medlem - samt att Ni sedan kan söka olika bidrag (lovpengar, utbildningsbidrag, ny verksamhet etc). OBS Ni som inte satt i system att kontinuerligt föra in dag och summa för medlemsavgift för varje medlem – börja med det för 2009 redan nu! Så blir allt mycket enklare!

• Ny verksamhet
FM beslöt att det inrättas ett nytt sätt att söka pengar hos idrottsförbundet. 200 000 kr har avsatts för att föreningarna att söka för ny verksamhet – dock maximerat per förening. Regler och ansökningsblankett finns på hemsidan!

• RM i Basket och Fotboll i Östersund 4-6/9 – ett riktigt evenemang med mycket annat att göra också!
Detta RM är mycket mer än ”bara” basket och fotboll! . Det kommer att finnas en massa annat att göra såsom prova-på-aktiviteter, lyssna på intressanta föreläsningar med kända profiler, se uppvisningar m.m. Åskådare och andra som är intresserade är självklart också välkomna Alla basket- och fotbollsföreningar som än inte redan anmält sig till RM i Östersund bör göra detta snarast.
Anmälan sker via e-post till This is a mailto link
I anmälan behövs följande punkter 1. ledare för varje lag + mobilnr 2. antal/sort cupkort (kostrestriktioner) Anmälan kan även göras på www.kfuk-fkum.se under ”idrott” och fliken ”RM”. Anmälan är först giltig när anmälningsavgiften betalats in till KFUM Jämtland basket på BG 445-8360. Det räcker att skriva RM+klubb

• Ny KFUM jackan (hoodie) Jackan har blivit en verklig succé. Den beställs från Italien efterhand som beställningar från Er föreningar kommer in hit till Lotta på kansliet. Den kostar 250 kr för idrottare. Det fulla priset ligger över 400 kr.
Taket är snart nått för den avsatta summan som förbundet lägger på detta i form av subventionering. Möjligen kan det bli en fortsättning. Vi har dock ett litet lager på kansliet som det går att beställa från!
Ring Lotta om Ni har intresse! Se hemsidan så ser Ni hur snygg den är!

Med vänliga hälsningar Ragnar Persson, förbundssekreterare
Uppdaterad: 18 MAJ 2009 14:22

sponsorer5
baskettelevision

Postadress:
KFUM Ystad Basket - Basket
Marie Persson, Holländaregatan 10
27151 Ystad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info