Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Samtliga föreningar inom Skånes Basketbollförbund kallas härmed till SkBBF-möte (ordinarie årsmöte).
 
Enligt nu gällande restriktioner planerar SkBBF för att vårens seriespel kommer att starta som planerat 22–23/1 (ett fåtal matcher spelas dock i veckan innan). Dock gäller speciella restriktioner för arrangörer, utövare i matchen samt åskådare.
 
Skicka tips på kandidater till valberedningen innan den 31 januari.
 

God Jul och Gott Nytt År!

(2021-12-22 13:18)
Under Jul-, Nyårs- och Trettonhelgen 23/12 - 9/1 kommer Skånes Basketbollförbunds kansli att vara stängt. Mejl kommer dock att läsas med jämna mellanrum, dock inte dagligen. God Jul och Gott Nytt År!
 
Seriesegrarna för höstens serier är nu fastställda. Pokal och medaljer kommer att postas till respektive seriesegrare.
 
Kommande helg 18-19 december är det dags för en av årets stora händelser, Final Four i ungdoms-DM. För att detta evenemang ska fungera är det viktigt att läsa den information som finns på webben. Där finns även Resultat Live.
 

DM - Spelprogram ungdom

(2021-12-03 15:51)
Spelprogram för ungdoms-DM finns nu på webben.
 
Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Arrangören av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.
 
För planering, utbildning och information om kommande säsong inbjuder Tävlingskommittén (TK) alla tävlingsansvariga i föreningarna till ett möte tisdag 23 november.
 

sponsorer5
baskettelevision

Postadress:
KFUM Ystad Basket - Basket
Marie Persson, Holländaregatan 10
27151 Ystad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ystadbasket.se

Se all info