Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Härmed inbjuder Westra BDF, Småland-Blekinges BDF och Skånes BBF till seriespel för Damer och Herrar Region U15 Södra hösten 2020. Sista anmälningsdag är 15 maj.
 
TK har beslutat att genomföra tävlingsmötet på webben istället för fysiskt.
 
För planering, utbildning och information om kommande säsong inbjuder Tävlingskommittén (TK) alla tävlingsansvariga i föreningarna till ett möte söndag 17 maj.
 
Inbjudan till seriespel i EB Serie höstsäsongen 2020/21 finns nu på webben.
 
Inbjudan till seriespel i nivåträden delsäsong 1 säsongen 2020/21 finns nu på webben.
 
Inbjudan till seriespel i seniorserie (distriktsserie, motionsserie) höstsäsongen 2020/21 finns nu på webben.
 
Skånes Basketbollförbunds styrelse har beslutat att det blir fri anmälan till division 2 och 3 för höstens serier för lag som deltog i tävlingsserie våren 2019/20.
 
Skånes Basketbollförbunds styrelse har beslutat att inte att utse några seriesegrare i division 2 och 3 för vårens serier.
 
Skånebasket har tagit beslutet att inte genomföra Framtidsmötet 2020, som var planerat till fredag den 24 april. Mötet ersätts av ett digitalt formulär, som kommer att spridas till distriktet inom kort.
 
Skånes Basketbollförbunds styrelse har beslutat att från och med 13 mars avsluta all tävlingsverksamhet i distriktet för säsongen 2019-20.
 
Skånebaskets TK har beslutat om följande principer för spel av matcher. Dessa kan dock komma att ändras på grund av nya direktiv från SBBF eller andra myndigheter.
 
Skåne har ytterligare 2 lag klara för Final Four i Södertälje! Nämligen U20 killarna i IK Eos/HBBK och U20 tjejerna i HBBK!
 
NFC närmar sig och lagen som ska representera Skåne är klara! Få all info om NFC här.
 
Nu är det dags för denna säsongens sista samling i Kristianstad. Helgen 28-29 maj från lördag eftermiddag till söndag eftermiddag.
 
Påminner om Skånelagssamling för HU18 på söndag 25/4 i Eoshallen, Lund.
 

sponsorer5
baskettelevision

Postadress:
KFUM Ystad Basket - Basket
Marie Persson, Holländaregatan 10
27151 Ystad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@ystadbasket.se

Se all info