Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I nyheten här hittar ni information om kompensationsstöd som är sökbart från RF gällande perioden okt-dec 2020 samt annan information gällande ekonomiska stöd från RF.
 

Gott Nytt År!

(2020-12-30 13:00)
Svenska Boxningsförbundets kansli vill med detta önska alla medlemsföreningar, boxare, tränare, ledare, domare och funktionärer ett Gott Nytt År och ett gott kommande år 2021!
 
Innan jul gick kansliet ut med information om digitala föreningsträffar i januari 2021. Vi påminner om att anmäla ert deltagande till kansliet senast den 7 januari 2021.
 
Under slutskedet av innevarande år kan vi alla konstatera att det blev ett annorlunda år präglat av återhållsamhet, begränsningar och reducerad idrottslig aktivitet givet införda restriktioner i landet.
 
Bengt Forsell avled den 14 december i sviterna av Covid-19. Han representerade den svenske eldsjälen med fokus på de inslag inom idrotten som är de mest väsentliga nämligen livskvalitet, kamratskap och gemensam glädje.
 
Under SBF:s styrelsemöte den 16/12 fattades följande beslut gällande mästerskap under 2021
 
Många kampsportföreningar påverkas hårt av coronapandemin och dess restriktioner. Många av er behöver ekonomiskt stöd, trots det har vi märkt att det är relativt få kampsport-föreningar som söker det kompensationsstöd som erbjuds.
 
Under gårdagen fattade förbundsstyrelsen i SBF följande beslut.
 

UEM-laget hemma igen

(2020-12-07 15:38)
I torsdags landade laget till UEM på svensk mark igen - med sig hem hade man två medaljer! Ett silver genom Sipel Duna och ett brons genom Lucin Seropian.
 
Det blev en silvermedalj med mersmak för Sipel Duna i UEMs 57 kg-klass i Sofia, Bulgarien.
 
Under dagen var det dags för den andra semifinalen med svenskintresse i Ungdoms-EM i Sofia.
 
Glädjande framgång för svensk boxning i Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien.
 
Det drar ihop sig i Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien. Idag och imorgon går semifinalerna i turneringen av stapeln.
 
Ytterligare ett uppskjutet mästerskap genomförs nu, denna gång Ungdoms-EM i Sofia, Bulgarien. Sverige deltar även i detta mästerskap med en trupp boxare.
 
2020 års Guldkorn i kategorin Personer med funktionsnedsättning tilldelas Narva Boxningsklubb för projektet PD-boxningträning som symptomlindring av Parkinsons sjukdom. Priset är på 50 000 kronor och delades ut idag.
 

Postadress:
KK All-Round - Boxning
Lennart Carlsson, Lektor Luths gata 4
53233 Skara

Besöksadress:
K K Allround, Fabriksgatan 3
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: 0706199448
E-post: lenborcar@gmail.com

Se all info