Hoppa till sidans innehåll

Om KKIS


KKIS bildades 1983 i samband med ishallsbygget och det är många barn och ungdomar som har tagit sina första skridskoskär i KKIS skridskoskola

 

Tävlings- och breddverksamhet

Vår förening bedriver tävlings- och breddverksamhet på såväl A som C nivå, för spridda åldrar. Vi vill ge barn och ungdomar en stimulerande, rolig och utvecklande fritidssysselsättning utifrån individens egna ambition och förutsättningar. Vårt tränarteam arbetar strukturerat med fokus på utveckling och kamratskap. Genom bra träning och med glädje till idrotten strävar vi tillsammans efter att både må och nå toppen!

 

Grupper efter utveckling

När man klarat skridskoskolans alla sex märken är man välkommen att börja träna i en utvecklingsgrupp. Under säsongen kan förflyttning ske mellan grupperna i samråd mellan tränare, åkare och föräldrar. Under sommarhalvåret varvas fysträning med träningsläger på is. Varje år har KKIS ett eget sommarläger där vi gärna ser att alla våra åkare deltar.

 

Kontakt

Har ni frågor gällande grupper och träning är ni välkomna att kontakta KKIS tränaransvarig Mats Forsman, This is a mailto link.

Uppdaterad: 13 FEB 2017 19:25
 
                                                                                                                 
  
 
 Svenska Konståkningsförbundet

 Stockholms logga

 Skatesweden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postadress:
KK i Salem - Konståkning
Lindfelt, Gustavslundvägen 34
14463 Rönninge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info