Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen är igång!

02 OKT 2020 12:50
Sommaren var kort och tack och lov för det - för det innebär att KKSU's säsong äntligen har dragit igång, och det med besked!
  • Uppdaterad: 02 OKT 2020 12:50

Vår populära skridskoskola har äntligen börjat och stora som små får nu lära sig konståkningens grunder såväl på onsdagar som på lördagar!

Lördagen, den 19/9, så hade vi fotografering för alla våra tävlingsåkare. Fotografen Åke Westin kom och tog proffsiga bilder på våra konståkningsstjärnor och tillsammans med fotografen valde sedan åkarna sin favoritbild på sig själv. Tanken är att vi b.la ska uppdatera vår vägg i ishallen, så håll utkik där så kommer ni inom sinom tid få ta del av våra nya foton. https://www.fotograf-westin.com/

Vår eminenta senioråkare Tove Tisell var med i säsongens första Senior Nationell-tävling och kom på en fin fjärdeplats med 68,8 poäng, grattis Tove!

Sist men inte minst... Vi har en ny ordförande, hej säger vi till Kerstin Lundqvist! Med flertalet år inom styrelsen men på andra poster, så finns det inga tvivel om att hon är klippt och skuren för rollen som ordförande!

Med detta önskar vi er välkomna till KKSU’s hösttermin, vi ses i ishallen!

Skribent: Kajsa Nordahl
Epost: Adressen Gömd
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019