Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola


Anmälan till HT 2021 är nu öppen. Anmäl dig HÄR.


Välkomna till KKSU Skridskoskola, Hösttermin 2021!

Allmänt

Vi startar lördag 18/9 och onsdag 22/9, men kan eventuellt ta in deltagare i mån av plats under hela säsongen.

I vår skridskoskola åker man för att det är roligt, samtidigt lägger man grunden för att bli en bra skridskoåkare. Alla som går i skridskoskolan har möjlighet att ta märken som visar hur långt man kommit i sin utveckling.

Pga Covid-19 restriktioner från kommunen får föräldrar endast lämna sina barn vid dörren till ishallen och därför behöver alla barn som blir anmälda kunna klara sig därifrån utan föräldrar. De förväntas också kunna stå och ta sig fram på egen hand på isen då det inte finns möjlighet som anhörig att vara med på isen. Hjälp för att ta av och på skydd på skridskorna om så behövs kommer dock att finnas inne i ishallen. Även vuxna som kan hjälpa till vid behov kommer att vara där hela tiden för att ni ska kunna lämna ert barn i lugn och ro då det finns mycket begränsad plats att stanna kvar och vänta utanför. Vi uppmanar att lämna och hämta barnen så fort som möjligt för att minska trängsel.

Under denna hösttermin kommer ni att kunna välja att träna mellan 1 till 3 lektioner i veckan under en 10 veckors period. Aktuella dagar kommer att publiceras närmare starten HÄR. Varje lektion bokas för sig som en separat kurs men om man väljer att gå på båda tiderna på lördagen, dvs det vi för kallar för ”Speed” så får man ett reducerat pris för detta.

Under varje lektion fördelas åkarna i grupper enligt ålder och kunskapsnivå, vilket kan medföra att man byter grupp och tränare mellan lektionerna under terminen.

Närvaroregistrering sker i ishallen inför varje lektion!

Tider

Lördagar  10.15-11.00
                 11.05-11.50
Onsdagar 18.00-18.45

Alla åldrar på barn är välkomna alla dagar!

Länkar

Anmäl dig HÄR

Det aktuella schemat publiceras HÄR

Information om tränarna finns HÄR

Utrustning

Åkaren behöver egna skridskor och hjälm. Lånehjälm garanteras ej.
Letar du efter utrustning? Ansök om medlemskap i Konståkningsklubben Sundbyberg :: köp och sälj FB grupp. Där kan du hitta begagnade skridskor och kläder till förmånliga priser.

Frågor/kontakt

Har du frågor, tveka inte att ta kontakt med oss på plats i ishallen på lördagar. Representanter från klubbens styrelse finns på plats under lördagarna. I övrigt hänvisar vi till This is a mailto link som besvaras löpande av volontärer/föräldrar inom klubbens styrelse, det kan därför ta lite tid innan ert mail besvaras.

Do you wish for information in English/Russian? Please write to our mail as shown above.

Uppdaterad: 04 DEC 2018 16:26
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019