Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola


Välkomna till KKSU Skridskoskola, Vårtermin 2021!

Allmänt

Vi startar lördag 20/2 och onsdag 24/2, men kan eventuellt ta in deltagare i mån av plats under hela säsongen. Tyvärr finns ingen möjlighet för drop in denna termin!

I vår skridskoskola åker man för att det är roligt, samtidigt lägger man grunden för att bli en bra skridskoåkare. Alla som går i skridskoskolan har möjlighet att ta märken som visar hur långt man kommit i sin utveckling.

Pga Covid-19 restriktioner från kommunen får föräldrar endast lämna sina barn vid dörren till ishallen och därför behöver alla barn som blir anmälda kunna klara sig därifrån utan föräldrar. De förväntas också kunna stå och ta sig fram på egen hand på isen då det inte finns möjlighet som anhörig att vara med på isen. Hjälp för att ta av och på skydd på skridskorna om så behövs kommer dock att finnas inne i ishallen. Även vuxna som kan hjälpa till vid behov kommer att vara där hela tiden för att ni ska kunna lämna ert barn i lugn och ro då det finns mycket begränsad plats att stanna kvar och vänta utanför. Vi uppmanar att lämna och hämta barnen så fort som möjligt för att minska trängsel.

Under denna vårtermin kommer ni att kunna välja att träna mellan 1 till 3 lektioner i veckan under en 6 veckors period(aktuella dagar är specificerade nedan). Varje lektion bokas för sig som en separat kurs men om man väljer att gå på båda tiderna på lördagen, dvs det vi för kallar för ”Speed” så får man ett reducerat pris för detta. Vi har blivit tvungna att korta ner lektionerna till 40 min, även det pga Covid-19 restriktionerna för att minska trängseln vid byte av grupper. Om ert barn ska gå båda lektionerna på lördagen finns möjlighet att stanna kvar inne i ishallen och pausa där tillsammans med de andra barnen, så att ni kan lämna vid första lektionen och hämta efter den sista.

Under varje lektion fördelas åkarna i grupper enligt ålder och kunskapsnivå, vilket kan medföra att man byter grupp och tränare mellan lektionerna under terminen.

Närvaroregistrering sker i ishallen inför varje lektion!

Obs! Platserna för vårterminens skridskoskola är begränsade pga rådande pandemi, så det är först till kvarn som gäller.

Tider

Lördagar  10.10-10.50
                 11.10-11.50
Onsdagar 18.05-18.45

Aktuella lördagar är: 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3

Aktuella onsdagar är: 24/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

Alla åldrar på barn är välkomna alla dagar, dock kommer det inte finnas utrymme för vuxengrupper denna termin!

Länkar

Anmäl dig HÄR

Det aktuella schemat publiceras HÄR

Information om tränarna finns HÄR

Utrustning

Åkaren behöver egna skridskor och hjälm. Lånehjälm garanteras ej.
Letar du efter utrustning? Ansök om medlemskap i Konståkningsklubben Sundbyberg :: köp och sälj FB grupp. Där kan du hitta begagnade skridskor och kläder till förmånliga priser.

Frågor/kontakt

Har du frågor, tveka inte att ta kontakt med oss på plats i ishallen på lördagar. Ansvarig tränare för skridskoskolan Anna Pokrovskaja och representanter från klubbens styrelse finns på plats under lördagarna. I övrigt hänvisar vi till This is a mailto link som besvaras löpande av volontärer/föräldrar inom klubbens styrelse, det kan därför ta lite tid innan ert mail besvaras.

Do you wish for information in English/Russian? Please contact us at the ice rink on Saturdays between 10-12 or write to our mail as shown above.

Uppdaterad: 04 DEC 2018 16:26
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019