Hoppa till sidans innehåll

COVID-19


I nuläget med pandemin i åtanke önskar vi informera om några önskemål när ni kommer till ishallen. Vi uppmanar fortfarande samtliga som vistas i ishallens lokaler att visa omtanke och respekt för varandra genom att:

  • Tvätta händerna med tvål och vatten samt ta handsprit innan dem går in på sin lektion. Toaletter finns till vänster vid ingången till ishallen. Kontakta vaktmäseriet om hygienartiklarna är slut.
  • Avstå hellre en lektion om ni har feber, hosta eller luftvägsbesvär, även om det inte finns en koppling till coronaviruset i dagsläget. Detta gäller självklart också för er som väntar i oklädningsrummen.
  • I största möjliga mån lämna syskon hemma vid hämtning/lämning på träningen.
  • I största möjliga mån byta om till skridskor utanför ishallen, t.ex. i bilen, utanför huvudbyggnaden vid fotbollsplan där det finns bänkar eller på nedre plan innan entrén. Alltså inte inne i ishallen.
  • Likaså lämnas extra kläder och ombyten allra helst kvar i bilen om möjligt för att undvika att vara många i ishallen samt minska smittorisk.
  • Vi vill att man i största möjliga mån endast lämnar av sitt barn på träningen och sedan t.ex. tar en promenad, väntar i bilen eller liknande, under tiden som barnet tränar.


Detta gäller alla grupper. Vi har självklart förståelse för att vissa barn inte är redo att vara utan sina föräldrar, speciellt om de är väldigt små och/eller nybörjare. Vi ber dock alla som har möjlighet att följa denna uppmaning.

Uppdaterad: 07 SEP 2020 09:37 Skribent: Yekaterina Kantserova
E-post: Adressen Gömd
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019