Hoppa till sidans innehåll

Grupper


Skridskoskolans grupper

Speedgrupp

Regnbåge

Lila

Orange

Grön

Vuxengrupp

Speedgrupp

Ansvariga tränare:

Lördag 10.20-11.50: Kia Malin, Amanda Bergström

I denna grupp tränar alla vi som gillar konståkning och vill lära oss lite mer, lite fortare. Gruppen tränar 2 pass per vecka.

Gruppen kan bli spridd i nivå. Det kan komma att vissa åkare som valt detta alternativ tränar ihop med andra grupper på isen (lila, orange, grön) och går framåt i sin egen takt.

Inom gruppen arbetar man med alla skridskoskolans märken samt olika konståkningsmoment så som hopp och piruetter. Det finns ingen gräns på hur många terminer man deltar i gruppen då gruppen välkomnar alla nivåer oavsett ålder. Fri anmälan att utöka till gruppen kan ske under hela terminen i mån av plats.

Åkare inom gruppen kan vidare få erbjudande om att träna i fortsättningsgrupp äldre i mån av plats/intresse i samråd med ansvarig tränare för skridskoskolan. Vuxna från 18år hänvisar vi till vuxengruppen.

Regnbåge

Ansvarig tränare: Anna Pokrovskaja Hjälptränare: Sofia Dzibalova

I denna grupp tränar våra yngre åkare i åldrarna 4-7år.

Åkare inom gruppen regnbåge erbjuds plats utav skridskoskolans ansvariga tränare löpande under terminens gång. Märken och nivå varierar. Innehållet anpassas individuellt efter åkarens behov, kunskap och färdigheter. Vi utvecklas igenom lek, balans och koordinationsövningar vidare till moment inom konståkningen.

Åkare inom gruppen kan vidare bli erbjudna plats i fortsättningsgrupp yngre i mån av plats/intresse eller speedgrupp i samråd med ansvarig tränare för skridskoskolan.

Lila

Ansvariga tränare:

Lördag 10.20-11.05: Tova Lantz Harari

Lördag 11.05-11.50: Tova Lantz Harari, Tove Tisell, Amanda Bergström

Onsdag 18.00-18.45: Alexandra Bergström

I denna grupp tränar vi med märke 5-8 som har åkt skridskor förut i någon termin eller på egen hand och vill lära sig mer konståkningsrelaterade skridskotekniker.  Vidare kan åkare som önskar utöka sin träning välja alternativet speedgrupp.

Orange

Ansvariga tränare:

Lördag 10.20-11.05: Tove Tisell

Lördag 11.05-11.50: Elfrida Lande Lundqvist, Sofia Blomstrand

Onsdag 18.00-18.45: Tove Tisell 

I denna grupp tränar vi med märke 3-4. Vi kan ta oss fram på skridskor på egen hand och är nyfikna på fler skridskotekniker. Vissa undantag kan förekomma för att främja gruppen och dess åkare. Här tränar vi på att under terminens gång närma oss märke 4-5. Vi som deltar i gruppen kan fortsätta träna på högre märken utan att byta grupp under samma termin. Vidare erbjuds åkare i mån av plats/intresse att delta i lila grupp. Åkare som önskar utöka sin träning kan välja alternativet speedgrupp.

Grön

Ansvariga tränare:

Lördag 10.20-11.05: Elfrida Lande Lundqvist, Sofia Blomstrand

Onsdag 18.00-18.45: Sofia Blomstrand

I denna grupp tränar vi med märke 1-2. Vi är nya på isen och redo för att lära oss åka skridskor! Vissa undantag kan förekomma för att främja gruppen och dess åkare. Här tränar vi på att under terminens gång närma oss märke 3. Vi går igenom skridskoåkningens grunder oavsett om du vill bli konståkare eller bara lära dig god skridskoteknik för att glänsa på isbanan i vinter.

I gruppen deltar man vanligtvis 1-2 terminer. Vidare erbjuds åkare i mån av plats/intresse att delta i orange grupp. Åkare som önskar utöka sin träning kan välja alternativet speedgrupp.

Vuxengrupp

Ansvariga tränare:

Lördag 11.05-11.50: Kia Malin

Onsdag 18.00-18.45: Kia Malin 

I denna grupp deltar vi som är nyfikna på konståkning och är 18 år och äldre. Gruppens nivå kan komma att variera och övningar ges individuellt efter kunskap, färdigheter och intresse. Vid önskemål tränar gruppen på märkena för skridskoskolan.

Anmäl dig HÄR>>

Uppdaterad: 22 SEP 2019 20:37 Skribent: Yekaterina Kantserova
E-post: Adressen Gömd
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019