Hoppa till sidans innehåll

Grupper


Vill du som tävlingsåkare börja i klubben? Skicka ett mail till This is a mailto link för vidare kontakt om tid att provträna i passande konståkningsgrupp efter kunskap/ålder. 

Vill du som åkare med märke 8 och under provträna i klubben hänvisar vi er till skridskoskolan kl. 10.00-11.50 på lördagar! Anmäl dig till vår populära skridskoskola HÄR>>!


Fortsättning äldre

Fortsättning yngre

Elit

Grupp 1

Grupp 2

Grupp 3

Fortsättnings grupp äldre

Ansvarig tränare: Alexandra Bergström Hjälptränare: Sofia Dzibalova, Kia Malin

I denna grupp tränar klubbens åkare från 10års ålder och uppåt som tagit märke 8 och är inriktade på att träna konståkning. Vissa har siktet inställt på att ta tävlingstestet, andra tränar för att det är kul med konståkning samt för att dela sitt intresse med likasinnade. I träningen ingår is och markträning. Till fortsättningsgrupp äldre kan man komma igenom att delta i klubbens skridskoskola eller anmäla intresse via klubbmailen. Provträning i gruppen sker på lördagar 10.00. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

Fortsättnings grupp yngre

Ansvarig tränare: Anna Pokrovskaja Hjälptränare Sofia Dzibalova, Erika Lind

I denna grupp tränar åkare från ca 6-10års ålder som blir erbjudna plats av ansvarig tränare för skridskoskolan att träna vid två eller tre tillfällen per vecka. Gruppen avser att träna på moment som ingår i tävlingstesten. Åkare från denna grupp kan vidare bli erbjudna plats i grupp 3/fortsättningsgrupp äldre eller skridskoskolans speed-grupp. Beroende på åkarens individuella utveckling och intresse. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

Elit

Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar tävlingsåkare som tävlar på Elit-nivå i Sverige och siktar på deltagande under Sverige Mästerskapen med en målsättning om Svenska landslaget. Åkarna i denna grupp tränar enligt riktlinjer för deras ålder från Svenska konståkningsförbundet och har en individuell plan med klubbens huvudtränare. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

1

Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar äldre tävlingsåkare som i sin egen takt önskar träna konståkning på högre nivå. Åkarna är A-åkare med siktet inställt mot dubbel axel och trippelhopp. Åkarna följer huvudtränarens individuella målsättning och tränar på konståkningsläger för sin huvudtränare efter överenskommelse varje säsong. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

2

Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar yngre tävlingsåkare som tävlar på A-nivå och/eller utvecklas mot att i framtiden sikta på elit-nivå. Åkarna följer Svenska konståkningsförbundets målsättning för A-åkare i samråd med huvudtränarens individuella målsättning. Åkarna tränar på konståkningsläger för sin huvudtränare efter överenskommelse varje säsong. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.

3

Ansvarig tränare: Vera Pokrovskaja Hjälptränare: Erika Lind, Anna Pokrovskaja

I denna grupp tränar våra yngre tävlingsåkare som blivit erbjudna plats av klubbens huvudtränare. Åkarna i gruppen tränar på individuella målsättningar för att i framtiden kunna tävla och utvecklas mot A/Elit-nivå inom konståkning. Åkarna följer huvudtränaren på konståkningsläger efter överenskommelse varje säsong. Vidare kan åkare i gruppen bli erbjudna plats i övriga konståkningsgrupper i mån av plats, intresse och utveckling. 2 månaders uppsägningstid gäller för gruppen.


Alla våra konståkningsgrupper (ej forts äldre) har obligatorisk balett på schemat 1gång/vecka. Grupperna anpassas efter nivå och ålder på åkarna. Kostnad för balett tillkommer som terminsavgift 2 ggr/år.

Alla våra grupper betalar en månadsavgift baserat på antal träningstillfällen och tränare. Det är 2 månaders uppsägningstid för samtliga konståkningsgrupper.

Välkomna önskar Konståkningsklubben i Sundbyberg!

Uppdaterad: 29 SEP 2019 20:33 Skribent: Yekaterina Kantserova
E-post: Adressen Gömd
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019