Hoppa till sidans innehåll
Vigganskäret 2013

Tävling


Säsongen 2017/2018

Framgångarna fortsätter. Faktum är att alla levererar!

Av tävlingsåkarnas totalt 87 starter blev det pallplats var fjärde start. Och det är inte vilka tävlingar som helst vi vinner...

På SM och i Elitserien kammade klubben hem hela nio pallplatser under säsongen. På DM och i A-serien blev det åtta pallplatser. Inte nog med det, av sex starter i internationella tävlingar fick tre kliva upp på prispallen. Ett resultat så bra att vi nu kan räkna oss till en av de bästa klubbarna i landet. 

När Svenska konståkningsförbundet före sommaren meddelade vilka som får tävla i Elitserien 2018/2019 hade fem KKS-åkare klarat kvalgränsen för sin respektive åldersklass och en lyckats få en utmanarplats. Så många elitåkare har bara fyra andra klubbar i landet lyckats få upp denna säsong.

Vi har dessutom tre åkare med i förbundets satsning, Ungdomslyftet, UL, och en av dem har nu erbjudits plats som utmanare i ungdomslandslaget!!!

Det här mina vänner - är riktigt stort.

Men finns det verkligen ingen smolk i bägaren?

Nja, när åkarna går framåt som de gör får vi ju lite klent med B- och C-åkare, vilket gör att vi knappt varit representerade alls i klubb-och stjärntävlingssammanhang på hemmaplan och det är ju lite synd. Att fylla på med nytt blod i de yngre leden blir därför ett av våra mål inför säsongen som kommer.

Uppdaterad: 24 AUG 2018 02:53 Skribent: Caroline Knösch
Du missar väl inget viktigt?!
Om du prenumerera på våra nyheterså får du meddelande varje gång vi lägger ut något nytt... Se instruktioner HÄR

 

 

Postadress:
KK Sundbyberg - Konståkning
Erika Sladius, Landsvägen 71
17265 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kksundbyberg@gmail.c...

Se all info

 

Guldsponsor

 

 

 

Sponsorer
 

Du har möjlighet att stödja klubben


Sponsorer för Helgatrofén 2019