Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Hemlarmsföretaget Sensor Alarm blir ny samarbetspartner till Svensk Bilsport.
 
 
 
Det var en mycket tagen Tom Kristensson som rullade över målrampen i Torsby i Värmland på söndagseftermiddagen. Efter en perfekt genomförd tävling stod Hörbysonen som segrare i JWRC-klassen i Rally Sweden.
 
Nu öppnar vi upp ansökningarna för Idrottslyftet 2019!
 
Ikväll startar Rally Sweden, den andra deltävlingen av årets VM-serie. Och det finns gott om svenskar med att försvara de blågula färgerna. För den som inte är på plats i Värmlandsskogarna går det att följa rallyt via SVT.
 
 
Under gårdagen träffades den konstellation av arrangörer som kommer driva banracingen vidare efter att STCC för någon vecka sedan lämnat in sin konkursansökan.
 
Det blir hans åttonde start i den svenska VM-deltävlingen Rally Sweden och 28-årige värmländske hemmahoppet Pontus Tidemand är laddad inför den klassiska vinterutmaningen. Och han får sällskap av flera svenskar.
 
HiQ inleder ett samarbete med Svenska Bilsportförbundet. HiQ kommer att stötta Bilsportförbundets arbete med att utveckla digitala lösningar, system och tjänster som förbättrar och förenklar för alla bilsportutövare i Sverige.
 
 
Brittiska F3-mästaren, Linus Lundqvist fick med sig en pallplats från sitt inhopp i formelbilsserien MRF Challenge i Chennai, Indien - men det kunde ha blivit betydligt mer än så under en långa stunder problemfylld helg.
 
 
Robin Larsson är klar för RallyX Nordic. VM-föraren från 2018 kommer köra en av JC Racetekniks Audibilar i både RallyX Nordic och EM-serien. Som teamkollega får han Mats Öhman.
 

Medlemsavgift 2019

(2019-02-07 14:32)
 

Logga

 

LoTS

 

Svenska sportförsäkringar

 

Postadress:
Kalix MK - Bilsport
Box 116
95222 Kalix

Besöksadress:
Kalix Motorstadion E4 10 km ö Kalix
95271 Karlsborgsverken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kalixmk@gmail.com

Se all info