Hoppa till sidans innehåll

Kalmar AK

Egna nyheter

2020-04-27
Från och med idag måndag kan ni hämta ut era nya passerkort. Tänk på att göra detta under veckan då vi nästa vecka går över till kortpassage. Ha med er legitimation vid uthämtning. Ni kan se nedan vilka tider vi har öppet i kuren.
 
2020-04-25
Alla aktiva medlemmar som delat sina kontaktuppgifter med oss har fått en kod utskickad, vilken ni slår in för att komma in till gymmet. Har du inte fått koden? Mejla oss på This is a mailto link så får du den skickad.
 
2020-04-23
Under nästa vecka kommer vi att börja byta ut alla medlemmars passerkort, då vi installerar ett nytt passersystem. Vi hoppas att detta ska flyta på så smidigt som möjligt, och utan att störa er möjlighet att träna och komma in i lokalen.
 
2020-04-05
Alla tävlingar ska ställas in eller skjutas upp. Det är Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer med anledning av förbudet mot sammankomster med fler än 50 personer.
 
2020-03-17
Vårens tävlingsverksamhet i både tyngdlyftning och styrkelyft är inställd till följd av spridningen av Corona. Det rör serieomgång 2 i både styrkelyft och tyngdlyftning samt klassiska SM och Götalandsmästerskapen i styrkelyft.

Nyheter från RF

Postadress:
Kalmar AK
Stagneliusgatan 31
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info