Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt i helgen

23 FEB 2014 08:57
Mycket händer i helgen. I Laxträffen och Kadett-EM är KFK representerade. Även lite annan information till föreningens medlemmar finns här också.
  • Uppdaterad: 12 MAJ 2016 20:02

Missade ni KFK på TV

I fredagskväll 19.30 sändes postkodmiljonären som har varit på besök i Kalmar och hos Kalmar Fäktklubb. Olle Wikström har gett Sandra Dahlberg en privatlektion och iförd vår utrustning har hon delat ut miljonvinster i Kalmar.

Spännande att se och 4000kr till oss och jakten på att nå 10 event på ett år har startat. Hur går det för er andra - några företagsnapp?

 

Dags för EM i Jerusalem

Vi är mycket stolta att kunna skicka Petter och Albin Kajbjer till kadett EM och önskar dem stort lycka till. De är i trygga händer med pappa Ola som är med och coachar. De kommer att tävla individuellt den 23/2 och i lag den 26/2. Ni kan följa resultatrapporteringen på fencing.se i kalendern.

För er som är historiskt intresserade har Albin lovat att visa foton från sightseeingturerna och berätta lite om Jerusalems fantastiska sevärdheter - spännande.

 

Sydsvenska i helgen

I helgen hoppas vi på ära, prispengar och medaljer till våra fäktare som gör upp om titeln som sydsvenska mästare i lag. Florett: Olle Wikström, Svante Dahlin och tro det eller ej men Andreas Thornér som gör comeback när brorsan reser runt i världen. Värja: Olle Wikström, Ulf Wikström, Adam Engström, Tim Andersson, Anton Engström och Alex Lenhammar.

 

24/2 17.00 startar vi Newbodyförsäljningen

Gäller för alla aktiva fäktare!

Kan inte du eller ditt barn närvara på måndag, meddela Anna och bestäm med henne hur du får tillgång till ditt material This is a mailto link.

 

Trevlig helg allihop!

Skribent: Fredrik Dahlin

TESTA FÄKTNING!

Vill ni utmana era arbetskamrater på en riktig duell eller starta kvällen med kompisgänget, möhippan eller svensexan med en rolig och ny aktivitet. Kontakta oss för offert och lediga tider.

Kontakt:

Anders Haglund 070-567 47 43

eller This is a mailto link

 

--------------------------------------------

 

Börja fäkta

bild 1

Kontakta Kalmar Fäktklubb på This is a mailto link

 

 

Postadress:
Kalmar FK - Fäktning
Dahlin, Axel Weüdels gata 3A
39249 Kalmar

Besöksadress:
Kalmar Sporthall, Smålandsgatan 21
39234 Kalmar

Kontakt:
Tel: +46706333155
E-post: info@kalmarfaktklubb...

Se all info