Hoppa till sidans innehåll

Förberedelse inför Skördehoppet

14 SEP 2013 19:15
Hej igen!

Nu är förberedelserna i full gång inför årets största tävling på Kalmar Hästsportklubb. Många hungriga magar ska mättas och för låga blodsockernivåer ska förhindras. Det planeras även för en ryttarfest på lördagskvällen så mycket ätbart kommer att gå åt. Det är några saker vi behöver hjälp med att få ihop. Det är inte mycket om alla drar sitt strå till stacken, alla bidrag är GULD värda!!

  • Skapad: 14 SEP 2013 19:15

* Baka pajer, kladdkaka, äppelkaka eller chokladbollar. Har du eller någon mor/farförälder lust att baka, lämna bakverket i klubbcafét (bidrag av äppelpaj/kladdkaka, finns det möjlighet att lämna dessa fredagkväll (27/9) eller lördag (28/9) förmiddag vore detta bäst då frysarna är fulla, innehållsförteckning önskas).
* Pumpor som dekoration (de behöver inte vara vackra). Kan du hitta billigt eller rentav få "sponsrat", ta med till klubben och ställ på lämplig plats, exempelvis innanför entrén där de syns bra.
* Vinnare i 8 olika klasser ska förutom premie få en "skördekorg" med godsaker i. Får du tag på något lämpligt, tex choklad, godis, nån kul pryl, mindre presentkort, biobiljetter? Lämna det i andra klubbrummet till vänster, mitt emot toaletterna senast onsdag 25/9 med lapp vart ifrån varan kommer så fixar vi i ordning korgarna under torsdagen. 
* Fallfrukt! Istället för att slänga ger vi det till de tävlande hästarna. Det ska placeras ut äpplen/päron i stallarna till de hästar som är inackorderade på tävlingsplatsen. 

ÖVRIGT

Fiket ska hållas öppet några timmar under eftermiddagen på fredagen 27/9. På torsdagen 26/9 ska anläggningen fixas i ordning. Dekorationer och facklor ska sättas upp, framhoppning och tävlingsbana förberedas etc. Kom och hjälp till! Ju fler desto roligare…

MED VÄNLIG HÄLSNING!/ Tävlings/café/sponsorsektionen

Skribent: Elisabeth Flygt

Säker och trygg förening

Postadress:
Kalmar HK - Ridsport
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Besöksadress:
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0480780056
E-post: This is a mailto link