Hoppa till sidans innehåll

HEJ ALLA MEDLEMMAR!

07 NOV 2013 20:57

Visst har vi en fantastisk klubb? Nu har vi chansen att göra den ännu bättre!

Den närmaste tiden kommer vi att ha två events på klubben. Här träffas vi och umgås, samtidigt får vi en chans att tjäna pengar till klubben. Vi jobbar för ett större ridhus och för att kunna underhålla den fantastiska anläggning vi har idag, samt att skapa en ännu bättre gemenskap och klubbanda!
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:11

Precis som förra året kommer vi att hålla en Luciashow den 15/12 och ni som var med då vet att vi kan vänta oss både häftiga, roliga och gulliga nummer i showen. Under tiden som showen pågår kommer vi att ha bakverksförsäljning och loppis i fiket. Inför detta har du som medlem möjlighet att bidra med bakverk, eller prylar som du inte längre behöver. Prylar som man vill skänka kan lämnas under trappan, hela och rena, gärna urvuxna rid- och/ eller hästsaker, även annat mottages tacksamt. Passa på att göra plats i garaget för det ni fyndar under showdagen ;-)Pengarna vi får in går direkt till klubbkassan. Bakverk (med innehållsförteckning) lämnas i fiket eller stoppas i frysen om det inte finns någon som tar emot på plats.

Vi gör även en säljdrive inför jul, där vi kommer att sälja supergod salami från delikatesskungen. Vi hoppas att så många som möjligt vill göra ett försök med detta. Man säljer så mycket man kan under ca 1-2 veckor, och senast fredag vecka 48 behöver vi få in antal salami per sort från varje säljare, då beställer vi det vi lyckats sälja. Vi sätter upp ett anslag på stallväggen när säljpaketet kommit, då går det bra att börja sälja för de som vill! Under vecka 47 kommer vi att finnas på plats i fiket under lektionstid. Där kommer vi ha smakprov på salamin och vi kommer att lämna all information som behövs till de som vill hjälpa till. Man kommer då också ha möjlighet att beställa salami till sig själv om man absolut inte vill göra ett försök att sälja.

Till sist vill vi informera om att vi kommer göra ett försök att även fortsättningsvis hålla fiket öppet och bemannat under lektionstid. På väggen i stallet sitter ett ”fikschema” där man kan skriva upp sig på den tid som passar. Kanske har man möjlighet att komma lite tidigare inför sin lektion och öppna upp och vara i fiket? Det är ett trevligt sätt att träffa medlemmarna och en viktig inkomstkälla för klubben. Så även om man bara kan ta ett pass per termin så bidrar man ändå stort till vår verksamhet! Rutiner för fiket kommer det information om på stallväggen, även en informationsdag kommer att hållas för alla er som är nya där!

Hoppas att vi träffar så många som möjligt av er under våra event!

 

Om ni har några frågor går det jättebra att maila Maria (This is a mailto link) eller Annelie (ticannalive.se), så ska vi svara så gott vi kan. Annars finns vi på plats hela vecka 47 i fiket!

Skribent: Elisabeth Flygt

Säker och trygg förening

Postadress:
Kalmar HK - Ridsport
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Besöksadress:
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0480780056
E-post: This is a mailto link