Hoppa till sidans innehåll

2018


2018 fanns ingen Trygg i stallet grupp, som under 2017, utan detta värdegrundsarbete gjordes istället till 100% av ungdomsstyrelsen. Under året landade styrelsen längre perioder i tre av de ämnen som känts viktigast för våra ungdomar. 
I början av året arbetade vi med temat ”självkänsla och självförtroende”. Vidare med temat "Hur man mår", då bland annat en föreläsning om psykisk hälsa hölls av Alexandra Durne. I slutet av året fokuserade vi på "Att vara utomstående". Under varje temaperiod anordnades en gratis månadsaktivitet på ämnet och de måndagsinlägg som skrevs på våra sociala medier hade sitt fokus i temat. 

Vi startade också 2018 med att släppa vår Trygg i stallet - film som symboliserar vikten av vårt värdegrundsarbete. Vi tror inte att vår förening har mer problem än någon annan förening, men vi är en förening full med ungdomar som därmed har möjlighet att förändra, och den chansen kommer vi att ta.

Vårt arbete har börjat, nu fortsätter det framåt, en dag kanske det tar slut, men troligtvis kommer vi alltid att kunna arbeta mer.

 SE FILMEN HÄR

 

 

Uppdaterad: 21 MAR 2018 14:53 Skribent: Tilda Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Säker och trygg förening

Postadress:
Kalmar HK - Ridsport
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Besöksadress:
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0480780056
E-post: This is a mailto link