Hoppa till sidans innehåll

UNGDOMSSEKTIONENS STYRELSE


Här nedan följer information om vår styrelse. Styrelsen väljs på vårt årsmöte som äger rum i januari/februari varje år, är du intresserad av att sitta i styrelsen ges alltid möjlighet att anmäla intresse till valberedningen en tid innan årsmötet. 

 Är du intresserad av att lära känna oss ännu mer presenterar vi oss alltid på vår facebooksida (presentationstext) och på vår instagram (film med 25 snabba frågor) i början av varje verksamhetsår. Bilden är på ungdomsstyrelsen 2018

                           

 

 

 

 

HÄR NEDAN FÖLJER PRESENTATIONER AV VARJE STYRELSEMEDLEM:

 

Hanna Wengdahl, 2003, Rinkabyholm, Ordförande

Hanna går på Barkestorpsskolan och jobbar som stallvärd för ridskolan. I stallet kan du träffa henne varje dag och förutom att vara styrelsens ordförande är hon också ungdomssuppleant i föreningens stora styrelse. Något Hanna lärde sig alldeles för sent är att man inte ska färga håret hemma.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att jag tycker att det är väldigt roligt samtidigt som jag lär mig väldigt mycket. Jag gillar att vara med och påverka stämningen och gemenskapen i stallet, älskar att se hur styrelsen och deras arbete utvecklas.

 

Almida Wallenthin, 2002, Smedby, Vice ordförande

Almida går på Korrespondensgymnasiet och är privatryttare åt Quinta och Clara som står här på klubben. I stallet kan du träffa henne varje dag. Något Almida lärde sig alldeles för sent är att det heter “Dra alla över en kam” och inte “Dra alla över en kant”.

 Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att det är roligt och utvecklande, men också för att kunna vara med och påverka.

 

Tilda Karlsson, 1999, Rinkabyholm, Sekreterare

Tilda jobbar på Stall Just Ridutbildning och i stallet kan du träffa henne alla dagar i veckan. Hon är ungdomssektionens ledamot i föreningens styrelse och ansvarar för sekretariatet i tävlingssektionen. Något Tilda lärde sig alldeles för sent är att släppa kontrollen, om så bara lite.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att jag älskar det. Att få vara en del av förändring, utveckling, ungdomar och ridsport. Det är tryggt och samtidigt utmanande.

 

Madeleine Lindholm, 1998, Stensö, Kassör

Madde jobbar som brevbärare och fotograf, är förutom lektionsryttare också hyrryttare åt MrD. I stallet kan du vanligtvis träffa henne på måndagar och söndagar. Något som Madde lärde sig alldeles för sent är att om man vill leva på att göra något man verkligen älskar måste man jobba hårdare än alla andra, men man kommer också uppskatta det mer än alla andra.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att det är väldigt roligt och kunna hjälpa till med gemenskapen i stallet samt att kunna vara med och utveckla klubben.

  

Kajsa Östensson, 2004, Dunö, Ledamot

Kajsa går på Falkenbergsskolan och rider lektion på måndagar och onsdagar då du vanligtvis kan träffa henne i stallet. Något Kajsa lärde sig alldeles för sent är att livet behöver inte vara perfekt för att vara fantastiskt.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att vara med och driva klubben framåt samt lära känna alla våra medlemmar.

  

Tilda Wallenthin, 2004, Smedby, Ledamot

Tilda går på Barkestorpsskolan och rider lektion samt är i stallet på måndagar och onsdagar. Hon är US representant i Säker & Trygg gruppen. Till en öde ö skulle Tilda ta med sig en telefon för att kunna ringa på hjälp.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att jag tycker det är väldigt roligt att vara med och påverka och utveckla allt vi gör.

 

Annie Moberg, 2002, Ljungbyholm, Ledamot

Annie går på stagneliusskolan och jobbar som stallvärd för ridskolan. I stallet kan du träffa Annie onsdagar, torsdagar och varannan måndag samt lördag. Till en öde ö skulle Annie ta med sig dragonvale.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att jag tycker det är roligt att se hur sektionen utvecklas och för att få vara med och påverka.

 

Meja Wintersteller, 2007, Smedby, Ledamot

Meja går på Södra skolan och är minielev för ridskolan. I stallet kan du träffa Meja på tisdagar, torsdagar, och en dag vardera helg. Något Meja lärde sig alldeles för sent är att man får ha fel…

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att jag vill att alla ska få höras på rätt sätt.

 

Tilde Edvardsson, 2001, Ängö, Ledamot

Tilde går på Lars Kaggskolan och är privatryttare åt hästen Nisse som står uppstallad här på klubben. I stallet kan du träffa Tilde varje dag. Något som hon lärde sig alldeles för sent är att läsa på etiketter. Gör man inte det är risken stor att man tankar bensin i oljetanken. Alla röda dunkar behöver inte vara samma röda dunkar.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att det arbete som utförs är ett arbete jag vill vara delaktig i. Genom styrelsen får jag erfarenheter och kunskaper jag tror kommer vara gynnsamma i framtiden. Jag tycker om att arbeta bakom och följa en tankes utveckling till färdigt resultat, med allt vad det innebär.

 

Maja Schwartz, 2004, Rinkaby, Ledamot

Maja går på Falkenbergsskolan och är privatryttare för ponnyn Boss som står här på klubben. I stallet kan du träffa Maja alla dagar i veckan och ett speciellt minne för henne var när hon köpte sin egna ponny.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att ha roligt, vara med och hjälpa till, samt påverka vad vi vill göra i klubben.

 

Alicia Alvemo, 2003, Smedby, Ledamot

Alicia går på Barkestorpsskolan och jobbar på Svensk direktreklam. Hon är privatryttare åt hästen Chamziin som står här på klubben och är i stallet varje dag. Ett speciellt minne för Alicia var när hon såg sin häst Chamziin för första gången.

Varför engagerar du dig i US-styrelse? För att det är jätteroligt att kunna påverka gemenskapen i sektionen.

 

Säker och trygg förening

Postadress:
Kalmar HK - Ridsport
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Besöksadress:
Ingelstorp 230
39591 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0480780056
E-post: This is a mailto link