Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter 2021

11 JAN 2021 08:39
  • Uppdaterad: 11 JAN 2021 08:39

Hej alla kartingvänner!

Ett nytt spännande år ligger framför oss. För att vara redo när säsongen drar igång kan ni redan nu lösa medlemsavgift och träningsavgift. Nedan följer lite information om dessa. Skillnaden mot tidigare år är att träningsavgiften har höjts till 1500 kr/år, men i gengäld ingår nu även fri träning på Axamo ring i Jönköping (dock inte dag före tävling).

Tänk på att ni måste betala in medlemsavgiften till klubben för att kunna lösa ut era licenser. Observera även att det är olika bankgiro-nummer för inbetalning av medlemsavgift respektive träningsavgift (se nedan).

Medlemsavgift

Enskild eller familjemedlem*   500 kr/år

* OBS! Familj kräver samma bostadsadress.

Betalning sker till bankgiro 5704-0016

Vid inbetalning av medlemsavgiften anges sektion (Karting), personnummer, namn, adress, telefonnummer, och e-postadress. Detta krävs för att få in rätt uppgifter till Lots och för att lösa SBF kartinglicens. Tänk på att ange information för alla som ska ingå i en eventuell familjeavgift.

Får ni inte plats med all information vid inbetalningen går det även bra att skicka den via e-post till: annchristin.eriksson(a)netatonce.net

Träningsavgift

1500 kr/år/familj*

* OBS! Familj kräver samma bostadsadress.

Betalning sker till bankgiro 999-9426

Glöm inte att skriva ert namn på inbetalningen. Får ni inte plats med all information vid inbetalningen går det även bra att skicka den via e-post till: akebrandin(a)hotmail.com

I träningsavgiften ingår även träning på Hagaslättbanan i Lessebo, samt Axamo ring i Jönköping (dock inte dag före tävling i Jönköping).

Styrelsen för kartingsektionen Kalmar Motorklubb

Skribent: Niklas Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kalmar MK
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Besöksadress:
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kalmarmk1922@gmail.c...

Se all info

Exempeltext