Hoppa till sidans innehåll

SM i Rasbo 2021

11 AUG 2021 12:59
Vecka 31 avgjordes SM i karting på Rörken ring i Rasbo norr om Uppsala. Kalmar MK karting representerades av tre förare i två olika klasser.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2021 12:59

SM i karting skulle egentligen ha avgjorts på Rörken ring i Rasbo redan förra året, men pandemin satte dessvärre käppar i hjulen för detta. Den första veckan i augusti i år kunde emellertid arrangemanget genomföras. Inför SM hade banan fölängts med en mäktig raksträcka och en svepande kurva innan man anslöt till den tidigare bansträckningen.  

Från Kalmar MK karting hade tre förare med mekaniker och ledare rest upp. Dessa var Alex och Karl som tävlade i klassen J125, respektive Ludde som tävlade i klassen OKJ. Samtliga förare visade redan på träning att de skulle bli att räkna med i det tuffa motståndet. När väl målflaggan hade visats för sista gången kunde vi stolt konstatera att Karl och Alex blev 4:a respektive 9:a i J125, medan Ludde slutade på en 6:e plats i OKJ. Ett stort grattis till er alla för en väl genomförd tävling. Bilder från arrangemanget finns här.

Skribent: Niklas Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kalmar MK
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Besöksadress:
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kalmarmk1922@gmail.c...

Se all info

Exempeltext