Hoppa till sidans innehåll

Nya rutiner för träning på Skogstorp och Hagaslätt

29 MAR 2020 20:24
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 20:24

På grund av det pågående utbrottet av Coronavirus-Covid 19 och restriktionerna för sammankomster (max 50 personer) kommer vi att använda oss av en app för anmälan till träningarna på Skogstorp framöver. Maximalt antal ekipage (1 förare och 1 mekaniker) som tillåts per träning är 24 stycken. Observera att ingen publik tillåts att närvara, vilket även gäller familj.

För att anmäla sig till träningarna på Skogstorp laddar man ner Heja-appen (https://heja.io/) och anger följande teamkod: CA-156281 Därefter väljer man det datum som man tänkt träna och anmäler sig. 

Träningarna är framförallt till för medlemmar från Kalmar MK, Lessebo MK och Wäxjö MS. Har man inte anmält sig kan man nekas att träna. Det är först till kvarn som gäller! Tänk på att inte anmäla er till mer än en träning i taget och att avanmäla er snarast om ni får förhinder. Detta för att så många som möjligt ska få möjlighet att träna.

För att anmäla sig till träningarna på Hagaslätt loggar man in på deras konto i Heja-appen (teamkod: BW-887749) och därefter anger man vilket datum man avser att träna. Samma regler för träning gäller på Hagaslätt som på Skogstorp. 

 Hälsningar styrelsen för Kartingsektionen

Skribent: Niklas Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Kalmar MK
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Besöksadress:
Skogstorps Motorarena, Kläckebergavägen 92
39590 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0730824900
E-post: This is a mailto link

Se all info

Exempeltext