Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


För att bli medlem i Kalmar Orienteringsklubb fyller du i en medlemsansökan via länken "Medlemsansökan" (vänsterspalten på denna sida). Betala även in medlemsavgiften via vårt bankgiro 950-1230 och ange ditt namn och fullständigt personnummer i meddelandefältet. Inom en vecka bör du fått en inloggningskod till IdrottOnline (medlemsregistret) och kan där redigera dina kontaktuppgifter under "Mina sidor".

(Har du glömt dina inloggningsuppgifter eller vill avsluta ditt medlemsskap kan du kontakta oss på This is a mailto link)

 

Medlemsavgiften bör vara betalad senast den 1 mars och är:

- 21 år och äldre                                300 kr

- 20 år och yngre samt studerande      100 kr

- familjeavgift                                    500 kr

 - Träningsavgift (se info nedan)        200/400 kr

Som medlem i Kalmar OK har du även rätt till subventionerade anmälningsavgifter vid tävlingar (enligt nedan) om du har betalat den årliga träningsavgiften. I andra fall betalar du själv ordinarie anmälningsavgifter vid alla tävlingar.

 Träningsavgiften

Träningsavgiften är 200 SEK för medlemmar upp till och med 20 år och 400 SEK för medlemmar från 21 år och uppåt. Träningsavgiften ska betalas senast 1 mars. Om avgiften är betald så betalar Kalmar OK anmälningsavgifterna för orienteringstävlingar i Sverige med undantag av tävlingar med förhöjd anmälningsavgift, t ex O-ringen. I annat fall betalas anmälningsavgiften endast från det datum då betalning av träningsavgiften har skett. Ersättning betalas inte ut retroaktivt.

Vi förhinder att delta i individuell tävling som du anmält dig till, skall anmälningsavgiften + ev andra avgifter som logi och resor återbetalas till klubben oavsett skäl till förhinder (även sjukdom/skada). Återbetalning skall göras utan tillsägelse till klubbens bankgiro. Om detta inte sker inom en månad skickas en påminnelse och eventuell administrationsavgift. Detsamma gäller för betalning av efteranmälningsavgift.

I samband med inbetalning ber vi snällt om hjälp med att ni tydligt beskriver vilka personer som avses (t ex vilka som ska vara medlemmar när man betalar familjeavgift).

Mvh Styrelsen

Vid frågor kontakta oss gärna via e-post This is a mailto link eller kassör Linda Kraft-Unosson tfn 072-2028133.

Uppdaterad: 24 JUN 2018 17:36
Epost: This is a mailto link

 

Samlingsplats för samåkning:

Giraffens parkeringsplats vid Arken Zoo, tid brukar avtalas via Facebook.

 

 EventorBanner178x42
 
 
 

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Box 135
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info