Hoppa till sidans innehåll

Sprinthelgen

2018-06-06 19:14
Årets Sprinthelg avgjord i Kristianopel med många fina resultat av KOK:are!
  • Uppdaterad: 2018-09-05 18:03

Årets sprinthelg, som vanligt arrangerad med den äran av OK Orion, avgjordes i år passande nog i gamla gränstrakter mellan Sverige och Danmark. Passande därför att det i går var Danmarks nationaldag (grundlagsdag) och i dag som bekant Sveriges nationaldag. Allt avgjordes i ett underbart väder och i kul och utslagsgivande terräng. Sprint inne i Kristianopel i går kväll och dagen startades med en skogssprint och på eftermiddagen en medeltävling. Båda dagens tävlingar i Höga Sand där mången nattcupspremiär har avgjorts. Sammanlagda resultatet räknades.

Många fina resultat av Kalmar OK-löpare, framför allt på ungdomssidan. I H20 blev det till sist dubbelseger för KOK och det blev Edwin som avgjorde på sista etappen och vann före Adrian.
En mindre kamp blev det även i H 16 där Isak blev sammanlagd tvåa och Hugo blev femma. Filippa blev femma i D16 och Lukas hade samma placering i H14. 

Bra kämpat alla Kalmar OK:are. Nu laddar vi för Olles etapp av Alla mot alla i morgon. Hoppas alla kommer och tränar inför Tjoget.

Skribent: Bo Salomonson
Epost: Adressen Gömd

 

Avresetider:

Från Ekuddens parkeringsplats:

Till natt-KM på torsdag kl 17.30.

 EventorBanner178x42
 
Naturpass 2018
Kalmar
Öland
 
 
 

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Box 135
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info