Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Funktionärinfo Ironman 2017"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Funktionärinfo Ironman 2017


Tack för att du ställer upp som funktionär under ironmantävlingarna kommande vecka. Vi har skrivit ihop information som du behöver veta innan du intar din post. Du kommer få svara på en massa frågor och vi vill gärna att du får rätt information om vad du ska svara på alla dessa frågor. För dig som varit med tidigare år är det inte så mycket nytt, men om du läser igenom dokumentet har vi gjort extra tydligt där det är skillnad från 2016. 
Du kommer få en t-shirt att ha på dig när du jobbar, den hämtas i boden i växlingsområdet. Pricka av dig på listan som hänger där så vi har koll på vem som hämtat. Där kommer även finnas ett kylskåp där du kan hämta en baguette. Och en kaffebryggare som vi gärna ser fylls och töms av alla som är där... Om någon vill baka en kaka kan den också lämnas där :-) 
För er som ska vara i bikepark (växlingsområdet) och inte varit med tidigare har vi en liten genomgång på tisdag kl 18.00 samt fredag 18.00. Då har vi tid att svara på alla frågor i lugn och ro. Under tävlingen på onsdag och lördag är vi på språng hela tiden och hinner inte göra det lika ingående. 
Bifogat finns nu vårt handskrivna dokument samt en Athletes guide. Den har alla tävlande fått ta del av och det är viktigt att vi följer den också. 
Hör av er om det är några frågor.
Bikepark: Liselotte 0705-589 386 eller Magnus 072-551 36 30
Målet minin: Anne 070-212 62 65
Löpstation: Fia 070-308 45 65 eller Anne
Bemanning av alla dessa. Om du vill byta, lägga till någon eller (Gud förbjude) om du inte kan komma alls: Fia 070-308 45 65

Athletes guide

Inga nyheter är skapade

 

Avresetider:

Från Giraffens parkeringsplats vid Arken Zoo.

 

 EventorBanner178x42
 
Naturpasset i Kalmar
 
 
 

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Box 135
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@kalmarok.se

Se all info