Hoppa till sidans innehåll

Påsken kommer med nya klubbkläder!

03 APR 2021 10:33
Kalmar OK presenterar stolt sin nya klädkollektion tillsammans med Noname. Beställning sker digitalt i web-shop fram till och med 21 april.
  • Skapad: 03 APR 2021 10:33

Logga in här på hemsidan och klicka på "För medlemmar" så hittar du länk som tar dig till Kalmar OKs web-shop. Skapa ett konto och ange angiven kod. Sedan är det bara att beställa det du vill ha :)!

Det finns överdragsoverall, blixter-tights, tävlingströja- OL (både i nät-nylon och funktionsmaterial), sprint-linne, hoddie, dunjacka, vit och svart t-shirt i funktionsmaterial, MTBO byxa och tröja, keps och tre olika mössor samt Nonames standardutbud som matchar vår kollektion.

Observera att det krävs att vi kommer upp i minst fem beställningar per plagg när det gäller Kalmar OK kläder, fler vad gäller keps och mössa. Med tanke på pandemin anser vi att det är svårt att anordna provtillfällen. Därför tänker vi beställa några extra exemplar av de mest populära plaggen så det förhoppningsvis går att byta ifall någon storlek blir fel.

Från 21 april tar det 5-7 veckor innan levernas sker till vår klädansvarig Carolina Borelius. Vi meddelar hur utlämning kommer att ske. 

Med förhoppning om en glad påsk, hälsningar styrelsen!

Skribent: Tobias Borger
E-post: Adressen Gömd

 

Samlingsplats för samåkning:

Giraffens parkeringsplats vid Arken Zoo, tid brukar avtalas via Facebook.

 

 EventorBanner178x42
 
logos 2 (1).jpg
ETT RENT KALMAR LOGO 2021.jpg
 Funktiona╠êrsfo╠êrening-Sma╠èlandskusten-2023-tva╠è-rader.png
Soft_Hittaut_Kalmar_Rosa_Svart_RGB.png
thumbnail_Kalmar_OK_FB_Insta_1080x1350.jpg

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Liselotte Klemming, Kyparevägen 8
39364 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info