Hoppa till sidans innehåll

Tack för allt KOK!

02 JUL 2022 00:14
Avsked från Adrian Skobe
  • Skapad: 02 JUL 2022 00:14

Kalmar OK, KOK! ⚡️
Min kära modersklubb, som format mig till den orienterare och person jag är.
Det är med splittrade känslor jag nu meddelar att jag from 1 juli detta år kommer att representera Växjö OK i orienteringssammanhang. Min andrasträcka på detta årets Jukola var den sista insatsen för KOK för en tid.
Jag har under mina senaste två år i Göteborg känt att jag är redo för nya utmaningar och då Hugo och Filippa valt att ta steget över till OK Orion detta år känner jag att det är dags även för mig att lämna boet och testa mina vingar.
Växjö OK har en bra herrtrupp som håller hög nivå. Samtidigt är truppen lagom stor och jag har som ambition att ta plats i förstalaget på både 10-Mila och Jukola nästa år och kunna bidra där. Jag har även många jämnåriga vänner i VOK och därför känns det som rätt klubb för mig och min orienteringssatsning för en tid framöver.
Kalmar OK har genom åren gett mig enormt mycket glädje, skratt, minnen och vänner för livet. Men det har inte bara varit en dans på rosor, jag har också utsatts för motgångar och utmaningar vilket har hjälpt mig att utvecklas som orienterare och person.
För ett par dagar sedan satt jag och rotade långt tillbaka bland inläggen i vår facebookgrupp. Därifrån tänkte jag dela med mig av några av de bästa minnena jag har från min tid i KOK, håll till godo.
För att se bilderna, checka in inlägget på facebook HÄR!
Bild 1: Jag och Hugo blev år 2015 3:a i H14 på DM Sprintstafett i Nybro efter att ett par lag felstämplat och ett annat inte var DM-klassat. Det var en oväntad pallplats och riktigt kul för oss då!
Bild 2: Jag och Isak sprang Daladubbeln patrull tillsammans 2016 iklädda skjorta och väst. Isak var starkare än mig och försökte hetsa upp tempot under hela 10 km långa banan vilket gjorde det till ett extremt jobbigt lopp för mig, på slutet stapplade jag fram och hade släppt kartkontakten för länge sedan. Trots det var det en kul upplevelse som jag kommer minnas länge.
Bild 3&4&5: Gotlandsresorna! Behöver inte säga mer än så.
Bild 6: Julbord med KOK. Jag hoppas detta blir en tradition klubben kan fortsätta med, när jag först tog initiativ till gemensamt julbord 2018 var det mycket trevligt!
Bild 7: En tredjeplats på JK Trophy i prestigefyllda klassen M120 tillsammans med Olle och far, mycket roligt!
Bild 8: Mitt första Västerviksläger. Också första gången jag fick testa på den något grisiga aktiviteten mossfotboll, det var kul. Senare år har jag även jobbat som lägerledare på lägret vilket också varit givande.
Detta var bara ett axplock bland alla minnen jag har tack vare KOK, självklart finns det många fler. Alla stafetter, O-ringen, Boråsresor, långa bilresor i Stefans BMW, reflexrundor, U5-dagars och mycket mer!
Även om jag from Tjogetstafetten inte kommer springa i KOK-Lightnings snabba blixttights i tävlingssammanghang kommer jag fortsatt vara en del av Kalmar OK. Jag sitter kvar som informationsansvarig åtminstone till nästa årsmöte och jag kommer vara fortsatt träningsmedlem och delta på träningar mm när jag är i Kalmar. Vi kommer med andra ord fortsatt synas mycket framöver!
Och som Hugo sa; Vem vet, kanske blir det ⚡️KOK-Reunion⚡️ om några år?
Jag vill avsluta detta långa och lite känslomässiga inlägg med att från botten av mitt OL-hjärta säga TACK till Kalmar OK och alla underbara KOKare!
Skribent: Adrian Skobe
E-post: Adressen Gömd

 

Samlingsplats för samåkning:

Giraffens parkeringsplats vid Arken Zoo, tid brukar avtalas via Facebook.

 

 EventorBanner178x42
 
logos 2 (1).jpg
ETT-RENT-KALMAR-LOGO.jpg
 
klemming.pngSoft_Hittaut_Kalmar_Rosa_Svart_RGB.png

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Liselotte Klemming, Kyparevägen 8
39364 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info