Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter


Medlemsavgiften ska normalt sett vara betalad senast den 1 juni och är:

 

- 21 år och äldre                                300 kr

- 20 år och yngre samt studerande      100 kr

- stödjande medlem                             50 kr

- familjeavgift                                    500 kr

 

Personer som deltar i vår verksamhet utan att vara medlem i klubben betalar ordinarie avgifter. Nytillkomna medlemmar efter 1 juni betalar hälften av medlemsavgiften - undantaget är stödjande medlem.

Träningsavgift

Träningsavgiften är 200 SEK för medlemmar upp till och med 20 år och 400 SEK för medlemmar från 21 år och uppåt. Träningsavgiften ska betalas senast 1 mars. Om avgiften är betald så betalar Kalmar OK anmälningsavgifterna för orienteringstävlingar i Sverige med undantag av tävlingar med förhöjd anmälningsavgift, t ex O-ringen. I annat fall betalas anmälningsavgiften endast från det datum då betalning av träningsavgiften har skett. Ersättning betalas inte ut retroaktivt.

Vi förhinder att delta i individuell tävling som du anmält dig till, skall anmälningsavgiften + ev andra avgifter som logi och resor återbetalas till klubben oavsett skäl till förhinder (även sjukdom/skada). Återbetalning skall göras utan tillsägelse till klubbens bankgiro. Om detta inte sker inom en månad skickas en påminnelse och eventuell administrationsavgift. Detsamma gäller för betalning av efteranmälningsavgift.

I samband med inbetalning (bankgiro 950-1230) ber vi snällt om hjälp med att ni tydligt beskriver vilka personer som avses (t.ex. vilka som ska vara medlemmar när man betalar familjeavgift).

Uppdaterad: 21 FEB 2018 14:05 Skribent: Stefan Petersson
Epost: This is a mailto link

 

Samlingsplats för samåkning:

Giraffens parkeringsplats vid Arken Zoo, tid brukar avtalas via Facebook.

 

 EventorBanner178x42
 
 
 

 

 

Postadress:
Kalmar OK - Orientering
Box 135
39121 Kalmar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info