Hoppa till sidans innehåll

Ridklubben mitt i stan, med aktiviteter hela da´n!


Kalmarbygdens Fältrittklubb bedriver verksamhet för nybörjare och vana, ung som gammal. Funktionshinder är inget hinder hos oss.

KBF, som vi säger till vardags, är en medlemsägd förening. Med det följer också ett delat ansvar för vår klubb. Vi äger tillsammans hästar och byggnader och vår fantastiska personal ser till att vi håller så hög standard som vi gör. 

Ridskolan är kvalitetsmärkt av Svenska Ridsportförbundet och är även Säker & Trygg förening. Vi är också Säker Gård certifierade av Länsförsäkringar och AGRIA djurförsäkring.

Eftersom ridskolan har ett mycket centralt läge, tillbringar många barn och ungdomar stor del av sin fritid på ridskolan. Vi har en mycket aktiv ungdomssektion så håll ögonen på anslagstavlorna för att se vad som händer på ridskolan.

Varje dag finns det ungdomar på plats som är stallvärdar och årselever. De kan svara på frågor och hjälpa till om du är osäker på något. De har en jacka eller tröja där det står stallvärd/årselev på.

Vi har ca 330 uppsittningar varje vecka med elever från fyra till 70 år och har dagtid en stor verksamhet för ryttare med funktionshinder.

Vår idrottsanläggning är helt rök och drogfri och vi ber dig att respektera detta.

Vi hoppas du ska trivas hos oss!

Uppdaterad: 20 AUG 2018 13:58


Postadress:
Kalmarbygdens FRK - Ridsport
Svensknabbevägen 9
39351 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048024612
Fax: 048024612
E-post: This is a mailto link

Se all info

hööks