Hoppa till sidans innehåll

Tina Stjärndahl - Ridskolechef och ridlärare level 2


Namn: Tina Stjärndahl

Utbildning: Ridlärarutbildningen på Strömsholm 1983 och 1987, verkat som dressyrdomare under några år, slutade 1998.

Uppdaterar mig regelbundet på ridlärar, ledarskap och pedagogikkurser som distriktet och förbundet erbjuder.

Arbetat som: Frilansat som ridlärare 1977 -1993 mesta timmarna på Aledal som då var Strandskogens Ridklubb. 1993-1997 Ridskolechef Kalmarortens Ridsällskap.

Började på KBF: 1997

Bor: Hjältäng på Öland

Familj: Min man Egon

Egna hästar och djur: Jag äger en  pensionerad dressyrhäst som mitt kusinbarn har. Hemma bor också en Ragdollkatt och en huskatt.

Tävlingsmeriter: Ponny upp till LA hoppning och dressyr, min häst MSV dressyr och 1,20 hoppning. Lade ner det egna tävlandet 2005 då min häst Lombay pensionerades.

Jag  satsar nu i stället på tömkörning som blivit min ersättning för ridning då kroppen inte klarar att sitta till häst någon längre stund.

Bäst med KBF: Lagom stor förening! Bra sammanhållning!  Att ridskolan har en så viktig roll i föreningen.  Att vi kan prioritera hög kvalitet på hästar, utrusting och utbildad personal.

Motivationen i ditt arbete: Att veta att vi kan lägga en bra grund hos eleverna både teoretiskt och praktiskt då vi har hästkunskap kopplat till alla ridlektioner.

Att se egna elever komma vidare upp i klasserna eller att de utbildar sig och sedan jobbar inom hästnäringen tex som ridinstruktörer, veterinärer med mera

Vision:  Min vision är samma som föreningens med tillägget att vi utbildar våra egna skolhästar i framtiden istället för att köpa utbildade!

Uppdaterad: 23 AUG 2018 11:41 Skribent: Maria Zatrazemi


Postadress:
Kalmarbygdens FRK - Ridsport
Svensknabbevägen 9
39351 Kalmar

Kontakt:
Tel: 0480-24612
Fax: 0480-24612
E-post: This is a mailto link

Se all info

hööks