Hoppa till sidans innehåll

Viktig information till dig som rider på KBF


  • Hästarna och byggnaderna ägs av medlemmarna i Kalmarbygdens Fältrittklubb. Styrelsen väljs av medlemmarna på årsmötet varje år. Styrelsen anställer personal att sköta ridskolan och hästarna måndag till fredag. På helgerna anställs personal för att undervisa i ridgrupperna.  Du som medlem sköter hästar och övrig verksamhet på helger och röda dagar.
  • Vi vill gärna att du som medlem (eller förälder) i en ideell förening engagerar dig i klubbens övriga aktiviteter. Prata med oss om du vill gå med i en sektion eller om du kan hjälpa till tex på tävlingsdagar, sälja lotter , skaffa sponsorer  eller liknande. Gå ofta in på vår hemsida stallkbf.se där kan du se vad som händer i föreningen och hur du kan stödja föreningen genom att använda sponsorshuset om du handlar på nätet. Det blir ingen extra kostnad för dig men ger pengar till föreningen.
  • Vid ridning hos oss är huva på jackan eller tröjan inte tillåtet, inte heller halsduk ifall du ramlar av kan du fastna någonstans. Det är inte tillåtet att tugga tuggummi när du rider.  Skor eller stövlar med klack är ett måste, hjälm och säkerhetsväst finns att låna på ridskolan. Vi är mycket måna om din säkerhet.
  • OBSERVERA att vi har en maxvikt på 100 kg för hästarnas skull.

  • Respektera att KBF är en helt rök- och drogfri anläggning!

  • Återbetalning av ridavgift sker endast om läkarintyg kan uppvisas.

  • Vi har nytt betalningssysten, det är VIKTIGT att ni inte betalar in några pengar förrän ni fått fakturan, det gäller all betalning. Ange alltid fakturanummret vid all betalning!
  • Återbud meddelas senast kl. 12.00 måndag- fredag och senast kl. 8.00 lördag –söndag för att igenridning ska kunna ske. Återbud meddelas på telefon 0480-24612. Rida igen lektioner som Du har missat på grund av sjukdom kan Du endast göra i mån av plats (vi kan inte garantera detta) under samma termin. Vid val av annan aktivitet kan vi tyvärr inte erbjuda igenridning. Du kan byta med någon likvärdig ridelev om du ordnar detta själv.

  • En gång varje termin har vi teori & föreläsningsvecka. På vårterminen är det under sportlovet och på höstterminen på höstlovet. Dessa veckor rider du inte utan skriver upp dig på de föreläsningar du vill gå på. 

  • Om du vill vara säker på att få en plats nästkommande termin så skriver du på ett kontrakt i slutet av terminen där du förbinder dig att betala hela terminsavgiften.

 

Uppdaterad: 20 AUG 2018 15:45 Skribent: Maria Zatrazemi


Postadress:
Kalmarbygdens FRK - Ridsport
Svensknabbevägen 9
39351 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048024612
Fax: 048024612
E-post: This is a mailto link

Se all info

hööks