Hoppa till sidans innehåll

Hur kan du stödja föreningen?


KBF är anslutna till Svenska Spel - Gräsroten

Det här är Gräsroten

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.

Poäng förvandlas till pengar

När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel

Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.

 https://www.youtube.com/watch?v=hiNlm9DiNiY

 

Handla på nätet via Sponsorhuset

Beställer du resor, filmer, CD-skivor, böcker, bläckpatroner eller annat på internet? Fortsätt med det, men gå in via Sponsorhuset!

KBF samarbetar med Sponsorhuset som hjälper vår förening att få in pengar. Varje gång du beställer något via Sponsorhuset så tillfaller ett sponsorbidrag Kalmarbygdens Fältrittklubb.

Hur fungerar det?

www.sponsorhuset.se/stallkbf finns över 200 välkända nätbutiker samlade. 
Allt du gör från denna sida genererar pengar till Kalmarbygdens Fältrittklubb. Du ser vid varje butik hur mycket pengar som går till Kalmarbygdens Fältrittklubb.
Du betalar samma pris som om du beställer direkt från företaget, samtidigt som vår förening får sponsorbidrag!
När du handlar via Sponsorhuset hjälper du alltså till och tjänar pengar till föreningen!

Idrottsrabatten

De senaste två åren har KBF sålt Idrottsrabatthäften, och det är ett relativt lätt sätt att tjäna pengar till klubben. Varje ridande familj får tre häften var att sälja eller behålla själva. Häftena kostar 100 kr styck, och är fyllda av jättebra rabattkuponger. På kort tid har man tjänat in vad häftet kostar, och mer till. Vi har två försäljningsomgångar per år, ett under våren och ett under hösten. Vid varje tillfälle säljer vi 500 häften, och på det tjänar vi totalt 65 000 kr på ett år.
Så här anmäler du dig:
Vi delar ut häftena i samband med din ridlektion

 

Städ- och fixardagar

Ett par gånger om året har vi städ- och fixardagar på KBF. Då tar vi hand om vår anläggning, mockar hagar, städar lokalerna, lagar det som behöver lagas. Förutom det nödvändiga i att hålla anläggningen i gott skick är det också ett bra sätt att lära känna styrelsen och andra medlemmar
Så här anmäler du dig:
Ingen anmälan behövs

 

Hjälpa till vid klubbtävlingar och regionala tävlingar

Det kan vara att släppa in- och ut ekipage, bemanna framridning och vara hindervakt. Klubbtävlingarna är bra tillfällen för våra elever och medlemmar att träna på att tävla, de får känna på hur det känns och lära sig hur en tävling går till.
Hjälpa till vid klubbtävlingar och regionala tävlingar
Så här anmäler du dig:
Prata med någon i tävlingssektionen

 

Baka och sälja till olika tävlingar och arrangemang

Trivselsektionen ser till att vårt popup-fik vid arrangemang på arrangemang på klubben och på till exempel Kalmar Horse Show. De pengar de drar in betyder väldigt mycket för klubben, till exempel köptes vår nya c-ponny Wille för ”fikapengar” från trivselsektionen. Välkommen att var med eller att hjälpa dem att baka!
Baka och sälja till olika tävlingar och arrangemang
Så här anmäler du dig:
Skriv upp dig på de listor vi sätter i entrén eller anmäl till Anna Matson This is a mailto link

 

Vara funktionär vid Ironman, Kalmar Horse Show och spelningar på Borgholms slott

Ibland får vi förfrågningar om att vara funtionärer vid olika arrangemang. Då behöver vi hjälp från många människor under en relativt kort tid. Funktionärsjobben är intensiva men ger många välbehövliga slantar, och det brukar dessutom vara rätt kul.
Så här anmäler du dig:
Skriv upp dig på listor som sätts upp i entrén.

Uppdaterad: 21 APR 2018 19:29 Skribent: Sara Svensson


Postadress:
Kalmarbygdens FRK - Ridsport
Svensknabbevägen 9
39351 Kalmar

Kontakt:
Tel: 048024612
Fax: 048024612
E-post: This is a mailto link

Se all info

hööks