Hoppa till sidans innehåll

Karlsborgs GF - Gymnastik

Höstterminen är igång!

   

Gymmix 

Nu har vi inomhusträning igen och det finns möjlighet att "prova på" en gång innan man bestämmer sig om man vill gå på passet. Se Veckoöversikt för att se vilka pass det finns att välja på. Terminen består av 15 tillfällen och avslutas veckan innan jul. När halva terminen har gått (v.43) gäller halva terminsavgiften vid nytt medlemsskap. 

Vi vill också passa på att berätta att vi fått ett nytt fräscht golv i Strandskolans gymnastiksal att köra våra träningspass på. För att behålla det fint och fräscht gäller endast inneträningsskor.

(OBS! Medelpasset i Mölltorp på tisdagar har ändrat tid till 18:30-19:30)

*Nu är det åter tillåtet att byta om på plats och duscha vid behov. Omklädningsrummen kommer därför att återgå till Damer (höger sida närmast matsalen) och Herrar (vänster sida närmast Strandskolan).

Mer info om allmänna riktlinjer med anledning av Covid-19 hittar du här. 

   

Bamsegympa 

Se info här

*Nu ska alla som anmält sina barn till bamsegympan fått information om plats på mail. Saknar du info från oss hör av dig till This is a mailto link

    

Truppgymnastik 

Info ges via mailutskick till medlemmarna.

    

Välkommen till en höst med mycket rörelse! 

Karlsborgs gymnastikförening har funnits sedan 1967 och är en ideell förening som tillhör svenska gymnastikförbundet. Vi bedriver gruppgymnastik med engagerade och välutbildade ledare. Våra pass hålls huvudsakligen inomhus i Strandskolans gymnastiksal. Föreningen välkomnar alla som vill delta i vår verksamhet. Kontakta oss gärna på This is a mailto link

Postadress:
Karlsborgs GF - Gymnastik
Johan Tranquist, Kruthusvägen 98
54633 Karlsborg

Kontakt:
Tel: +46722023348
E-post: info@karlsborgsgymna...

Se all info