Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under tisdagskvällen spelades den sista omgången i Elitserien. De tio slutspelslagen är klara och valen är gjorda.
 
Under tisdagskvällen spelas den sista omgången i herrarnas Elitserie. Efter matcherna väljer lagen slutspelsmotståndare direkt i Sveriges Radio Sportextra med start kl 21.20.
 
Under lördagen avslutades Elitserien Dams grundserie och under söndagen genomfördes de slutspelsval som ligger till grund för hur SM-slutspelet ska spelas.
 
Lördag 20 februari spelas det allsvenska mötet mellan Katrineholm Bandy och Falu BS till förmån för den lokala kvinno- och tjejjouren Miranda och deras arbete mot sexualiserat våld.
 
Är du en bolltrollare? Då har du chansen att utmana Tova Grönoset och tävla om fina priser!
 
Nu tar vi alla sikte mot en bandysäsong utan pandemi. Alla längtar vi till att få komma igång med träning och spel.
 
Barn i åldersgruppen födda 2005 och senare får i nuläget spela enstaka matcher. Bandyförbundet vill förtydliga vad som gäller för enstaka matcher och träning under pandemin.
 
Efter en säsong präglad av inställda serier och uppskjutna matcher kan vi ändå blicka framåt mot spännande slutspel och kval.
 
Säsongen 2020/21 präglas av pandemin och många svåra beslut har tagits den senaste tiden.
 
Publikfri bandy är tyvärr en verklighet den här vintern. Den pågående pandemin sätter som bekant stopp för åskådare på matcherna.
 
Svenska Bandyförbundet och Svensk Elitbandy, tillsammans med Uppsala kommun, lanserar Hemmafinalen - en digital publikarena där bandyälskare från hela landet kommer att kunna följa finaldagen i Uppsala från den plats där man befinner sig.
 
Återigen har det bekräftats att bollen är världens bästa leksak!
 
Isytorna räcker inte till och verksamheter hotas av väderleken. I ett unikt samarbete har isföreningarna i Falun tagit fram förslag på en totallösning med tak över isytor för alla parter.
 
Bandyförbundets tävlingskommitté har beslutat om en förlängd avvikelse i tävlingsbestämmelserna vilket innebär att övergångsfönstret förlängs till 28 mars 2021.
 
Svenska Bandyförbundets tävlingskommitté har tagit beslut angående de olika förbundsserier som klassas som ”icke yrkesmässig idrott”.
 

Postadress:
Karlsbyhedens IK - Bandy
Karlsbyheden 25
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 0730850538
E-post: karlsbyhedensik@teli...

Se all info