Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Många skolor vill ha besök av idrottsföreningar. Det är ett bra sätt att rekrytera nya medlemmar, och låta barnen få prova på er idrott. Boka in fredag 30 september!
 
På denna digitala föreläsning går vi igenom valberedningens uppdrag och vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget. Dessutom beskrivs arbetsgången för en valberedning under ett år - vad behöver göras och när?
 
Ta del av en digital föreläsning där vi informerar om hur du rapporterar LOK-stöd i IdrottOnline. Vi fokuserar på aktivitetsmodulen, lägger in aktiviteter i kalendern och närvaroregistrerar dessa.
 
Mitt namn är Philip Munter Ribeiro, jag är det senaste tillskottet hos RF-SISU Dalarna och Rörelsesatsning i skolan. Jag är en väldigt idrottsintresserad person som gillar all idrott, speciellt fotboll och bandy.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen. Vilka skyldigheter och rättigheter som ingår i uppdraget samt vikten av att löpande följa upp föreningens verksamhet.
 
RF-SISU Dalarna har möjlighet att bevilja ett projektstöd till idrottsföreningar som vill utveckla eller starta upp verksamhet för målgruppen 65 år och äldre. Genom satsningen Idrott 65+ vill vi skapa förutsättningar för ett aktivt liv.
 
En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer (65+) i fysisk aktivitet och träning.
 
Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.
 
I veckan var distriktsidrottschef Peter Berglund med på en idrottsfrukosten i Mora, temat för idrottsfrukosten var - Vad vill de politiska partierna med idrottsrörelsen i Mora kommun?
 
Utbildningen är en introduktion-, information- och inspirationsutbildning om verktygen i IdrottOnline Administration. Du får kännedom om de grundläggande funktionerna i systemet.
 

Sommaridrottsskola 2022

(2022-05-26 09:49)
Ska din idrottsförening genomföra sommaridrottsskola? Ta kontakt med din idrottskonsulent och diskutera vad ni önskar komplettera idrottsskolan med.
 
RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Borlänge Kommun in samtliga idrottsföreningar i kommunen till en träff där vi går igenom aktuell information samt samtalar kring ämnet trygg barn- och ungdomsidrott.
 

Ledig tjänst på DSA Elit

(2022-05-20 07:51)
Vi söker dig som kan utveckla svensk elitskidåkning till nästa nivå - vi erbjuder dig en unik möjlighet.
 
Det finns möjlighet att söka Projektstöd barn- och ungdomsidrott, medlen ska användas till särskilda insatser som ger långsiktig utveckling av barn- och ungdomsverksamheten i föreningarna.
 
12

Vi stödjer Karlsbyhedens OK

 

    

Våra sponsorer gillar 

vår ungdomssatsning och 

vi gillar våra sponsorer.

För mer info kontakta

karlsbyhedensok@gmail.com

 

Vi är stolta arrangörer av     

          Mini DD 2020

     

  Oringen Norrköping 2019    

      

  Ungdomsläger Sälen 2019

     

          

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Karlsbyhedens OK - Orientering
c/o Camilla Berglund, Kårtäkt 12
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karlsbyhedensok@gmai...

Se all info