Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vill du bli vår nya kollega? Just nu erbjuder vi två olika tjänster: Samordnare integration/inkludering (50 %) och Idrottskonsulent (100 %). Välkommen med din ansökan!
 
Vad är viktigt för att forma framtidens idrottsrörelse i Blekinge? Välkommen att bidra med dina erfarenheter och perspektiv, i en workshop i kreativ miljö på vackra Tjärö. Vi bjuder på lunch och fika.
 
Du känner väl till att din förening har möjlighet att få ekonomiskt stöd i olika former för den verksamhet ni bedriver? Här presenteras stöd som idrottsföreningar kan söka.
 
Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbseminarier där du får lära dig mer om vad föreningen som arbetsgivare behöver tänka på samt vad som gäller för årets inkomstdeklaration.
 
Fredagen den 30 september 2022 arrangeras Idrottens dag samtidigt på skolor runt om i hela Blekinge. Vill er förening vara med och bidra med rörelseglädje och kunskap om er idrott, och visa vilka möjligheter som finns i er förening?
 
Tycker du det är viktigt med jämställdhet inom idrott? Tycker du jämställdhetsfrågan i relation till idrott verkar komplex och svår? RF-SISU Blekinge erbjuder din förening att ta del av en workshop för ett aktivt jämställdhetsarbete i din förening.
 
Vi kommer ut till er i samband med er idrottsskola! I år erbjuder vi aktiviteter som inspirerar och stimulerar till schysst spel, respekt för varandra, samarbete, kreativitet och rörelse.
 
Över 1100 ungdomar och ledare anmälde intresse för att gå på Sportbio. 700 stycken, från 33 lag/grupper i hela Blekinge, får nu möjlighet att se filmen tillsammans med efterföljande reflektionsmaterial i lärgrupp på hemmaplan.
 
Under fredagkvällen den 1 april arrangerade vi Idrottsgalan i Blekinge, på Blekinge Convention Center i Ronneby.
 
Flyktingströmmen till Sverige ökar och idrottsrörelsen kan bidra med bra fritidsaktiviteter för barnen som kommer hit. Läs om hur din förening kan få stöd för att arrangera aktiviteter för barn på flykt.
 
Allt fler kvinnor återfinns på ordförandeposter. Vi har pratat med 12 av dem och hört vad de tycker är bäst med att vara ordförande i just sina föreningar. Läs och njut!
 
I år blir det comeback för Idrottsläger i Hällevik efter två års uppehåll. Lägret arrangeras 8-12 augusti, och nu är det dags för förbund att anmäla sin idrott.
 
Carlskrona Curling Club gjorde i höstas en omstart med ny styrelse och med sikte på att locka fler utövare till sporten. Sportlovsaktiviteten lockade rekordmånga nyfikna till idrotten som du alltid kan börja med - inte bara var fjärde år.
 
Genom bra och rätt kommunikation kan ni skapa tydlighet och engagemang i organisationen. I samverkan med RF-SISU Halland erbjuder vi två utbildningskvällar kring intern och extern föreningskommunikation.
 
Vinter och vår är högsäsong för föreningsårsmöten. Men hur ska föreningen tänka, nu när pandemin återigen försvårar traditionella, fysiska årsmöten? Vi ger svaren.
 
12

Som medlem finns vi på

 

 

 

KPK:s Samarbetspartners

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Karlshamns Pistolskytteklubb - Skyttesport
Glenn Bergström, Alice Tegnérs väg 16
37435 Karlshamn

Besöksadress:
Perstorpsvägen 65-72
37591 Mörrum

Kontakt:
Tel: 0706319943
E-post: sekreterare@karlsham...

Se all info