Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Ta del av inspelning av informationsstunden, 22/1, om bland annat lättnader i restriktioner för 05 och yngre, pandemilagen och föreskrifter och allmänna råd.
 

Digitalt möte 22 januari

(2021-01-21 09:41)
Med anledning av lättnader i restriktioner för idrottsaktiviteter för barn födda 2005 och senare, bjuder vi in värmländska föreningar och SDF till en informationsträff.
 
Hög tid att skicka in era nomineringar till stipendium från Stiftelsen värmländsk idrott.
 

God Jul & Gott Nytt År!

(2020-12-22 17:58)
Fram till 11 januari 2021 har flera av oss som arbetar på RF-SISU Värmland ledigt och det kan dröja innan vi svarar via mejl eller sociala medier. Gäller dina frågor Covid-19 hänvisar vi till Riksidrottsförbundet för uppdaterad information.
 
Det är dags att slutrapportera er förening/förbunds utbildningsverksamhet för 2020. Ett år där många möten skett anpassat och digitalt, men ändå räknas. Läs mer om hur ni rapporterar era lärgrupper, föreläsningar och utbildningar.
 
Så här innan jul meddelar Swedbank och dess ägare, Sparbanksstiftelsen Alfa, att de kommer fördela stöd till idrottsföreningar som ingår i deras verksamhetsområde. Stödet är till för att stötta föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet.
 
Ta del av inspelning av informationsstunden om de nationella allmänna rådens påverkan på idrottsrörelsen.
 
I studier kring framgångsrika utvecklingsmiljöer har organisationsledarna visat sig centrala och väldigt betydelsefulla. Med bakgrund av det görs nu en gedigen utbildningssatsning för dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrott på bästa sätt.
 
Med anledning av införandet av nationella allmänna råd från den 14/12 bjuder RF-SISU Värmland in alla föreningar till en informationsstund på torsdag via Teams.
 
Nu är det hög tid att slutrapportera er planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2020 till RF-SISU Värmland. Senast den 14 januari vill vi ha era uppgifter.
 
I dag får värmländska idrottsföreningar besked om summan av krisstöd för perioden juli-september 2020. Se listan över föreningar som tilldelas stöd.
 
Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbinarium där ni som förening får lära er mer om vad ni behöver tänka på i rollen som arbetsgivare, samt vad som gäller för att lämna kontrolluppgifter.
 
Ta del av inspelning av informationsstunden om de nya lokala allmänna råd.
 
Endast bokade besök tillåtna.
 
Drygt 275 föreningsrepresentanter samlades under torsdagskvällen på ett extrainkallat digitalt möte om de skärpta restriktionerna.
 
12

Postadress:
Karlskoga Dressage Club - Ridsport
Föreningen Karlskoga Dressage Club, Valåsen 511
69194 Karlskoga

Kontakt:
Tel: 0704964394
E-post: emma.ekman.77@gmail....

Se all info