Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsryttare


Här kommer en presentation av våra tävlingsryttare. 

 

 

Jag heter Ebba Westholm och blir 11 år nu i Maj 2020. Jag har en b-ponny som heter Sweet Lady men kallas Spira. Jag har turen att få låna Spira av Noelle Thornberg och Johanna Sköld, så glad för det. 

Jag och Spira gör lite allt möjligt men tävlar bara i dressyr. Vi rider just nu på LB-nivå och har som mål att i höst kunna prova på en LA. Vårt rekord är 77% i LC och 70% i LB. 

 

 

 

 

Hej 

Mitt namn är Tyra Andersson och jag fyller 14år i år.

Jag tävlar 2st ponnysar 

Solo är en brun C ponny som jag fick i höstas, tanken är att vi ska ta oss ut på tävlingsbanorna och tävla LAp1 sedan är målet Fei klasser med han.

Bellman är fux och även han C ponny, han har haft en bäckenskada som nu är bra och vi håller på att bygga upp han just nu tävlar vi Lb  men vi hoppas han ska klar lite högre klasser framöver.

 Detta var lite om mig och mina ponnysar//Tyra

 

 

 

Jag heter Tilda Hedström och bor i Karlskoga. Jag är 12 år. Min ponny heter Roadside Blue men kallas för Blåsan, han är  född 2013 och är en D-ponny av rasen connemara, Blåsan är född på Irland.
Vi tränar dressyr och hoppning. Vi har tävlat hoppning LE och LD. Målet i år är att hoppa LC med bra känsla och förhoppningsvis kunna starta LC dressyr.

 

 

 

 

Hej! Jag heter Mathilda Westholm och jag är 15 år. Jag rider tre st ponnysar. 

Wild Love (Wille) är 12 år och en C ponny. Förra året red vi SM tillsammans och slutade på en tionde plats totalt. Vårt mål är att bli mer stadiga i FEI programmen och om allt känns bra hade drömmen varit en A final på sm i år!  

K2 i can do it (Dotti) är 6 år och en D ponny. Vi har precis startat en LA och målet är att fortsätta få tävlingsrutin så att hon kan börja slappna av på tävling och även försöka kvala till ung ponny sm för 6 åringar i år!

Brännornas Vektra (Vektra) är 11 år och en C ponny, men  hon är inte tävlad och inte utbildad. Målet är att fortsätta utbilda henne vidare och stärka henne. Sen är tanken att komma iväg på någon träningstävling/ tävling och se hur hon tar de situationerna.

 

 

 

 

Hej! Jag heter Sofie Ekman och har tre egna hästar tillsammans med min lillasyster. Vi har ett litet stall i Striberg strax utanför Nora. Jag har en storhäst som heter Isolde men kallas för ”Issa”. Issa är ett härligt sto som älskar att jobba och göra sitt bästa, hon är så rolig att jobba med och jag lär mig så mycket varje ridpass. Just nu tränar vi för att kunna starta juniorprogrammen och mitt mål för i år är att kvala till Junior-SM. Nästa år är målet att delta i något internationellt mästerskap och så klart ha kul på vägen och utvecklas till en bättre ryttare. 

 

 

 
 
 
 
 
Uppdaterad: 11 MAJ 2020 14:13 Skribent: Emma Ekman
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Karlskoga Dressage Club - Ridsport
Föreningen Karlskoga Dressage Club, Valåsen 511
69194 Karlskoga

Kontakt:
Tel: 0704964394
E-post: emma.ekman.77@gmail....

Se all info